Mickes Byggteam i Skåne AB

Bild av företag Mickes Byggteam i Skåne AB

Från vision till nyckelfärdigt, Välkommen till vår totalentreprenadfirma som erbjuder högkvalitativa bygg- och anläggningstjänster. Vi är specialiserade på totalentreprenader inom ombyggnad, tillbyggnad och nybyggnation. Vårt erfarna team arbetar noggrant med varje projekt för att leverera högsta kvalitet och kundnöjdhet. Ni är trygga i våra händer. Vi använder alltid nischade entreprenörer. ”Var och en till sitt”, det gör vi för att alltid kunna hålla högsta kvalité. Vi värnar om kundnöjdhet och kvalitet i allt vi gör och arbetar hårt för att överträffa våra kunders förväntningar. Kontakta oss idag så hjälper vi dig med ditt nästa projekt!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Mickes Byggteam i Skåne AB har utfört.

Nybyggnation

Renovering av badrum och kök

Grund, Skalresning Höllviken

Uterum

Tak & Fasad

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Mickes Byggteam i Skåne AB.

G

Totalrenovering radhus

Micke och hans killar gjorde ett kanonjobb. Vi har sen tidigare inte renoverat något, och verkligen inte gjort en totalrenovering som detta jobb innebar. Det hela gick dock mycket smidigt med Micke och hans team. De är mycket lätta att ha att göra med, bra på att bolla idéer och samarbeta. Utfört jobb lever upp till vår bild av vad vi ville uppnå med renoveringen. 10/10!

– Gustav (2023-11-24)

E

Tak

Platsbesök o snabbt inkommen offert. Tidsplanering som hölls (trots svårigheter med att få materialleverans) o jobbet är otroligt snyggt utfört. Vi har snyggaste taket i kvarteret. Taket revs ner till undertak o ny takpapp o läkt på. Nya pannor och vindskivor. Nya hängrännor o stuprör och som kronan på verket en plåtinklädnad på skorstenen. Dessutom är byggarna ofantligt trevliga.

– Eva (2022-12-01)

S

Kanonjobb

Vi anlitade Mickes Byggteam på rekommendation och vi är så otroligt nöjda med er från allra första mötet till färdigställandet! Professionellt bemötande, kunnig och förtroende ingivande. Tack för att ni gjorde vår idé till verklighet :) Rekommenderar starkt!

– Sandra (2022-06-13)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt