Frölunda Mark & Anläggning Aktiebolag

Bild av företag Frölunda Mark & Anläggning Aktiebolag
Välkommen till Frölunda Mark & Anläggning AB Vi på Frölunda Mark & Anläggning AB hjälper dig med allt inom mark och anläggning. Vi åtar oss både mindre och större projekt i Göteborg med omnejd. Med många års erfarenhet i branschen kan vi garantera att vi ger alltid bästa finish på våra utförda arbeten. Vi arbetar med många olika företag samt utför arbeten i både den privata och den offentliga sektorn. Då vi har en egen komplett maskinpark så har vi möjligheten att alltid finnas till hands och utföra de tjänster som krävs. Frölunda Mark & Anläggning AB:s policy är att de tjänster och entreprenader vi utför ska gagna miljön i ett längre perspektiv, vi ska förebygga föroreningar och bidra till en hållbar utveckling där man tar tillvara på den miljö och de resurser som finns idag. Vi arbetar för en ständig förbättring för att minska miljöbelastningen från vår verksamhet genom att naturresurser, energi och material nyttjas effektivt, vi ska uppfylla alla lagar och andra krav inom miljöområdet. Vi åtar oss alla typer av mark och anläggningsarbeten i Göteborg med omnejd. Exempel på tjänster som vi kan hjälpa dig med: - Dränering - Grunder (hus/industri) - Rivning - Murarbeten - Plattsättning - Snickeriarbeten - Schaktning - Halkbekämpning - Snöröjning - Asfaltering Tveka inte att höra av er till oss för kostnadsfri konsultation. Kontakt 0708-100 739 info@frolundamark.se Besöksadress Ruskvädersgatan 8 418 34 Göteborg Besök gärna vår Facebook-sida

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Frölunda Mark & Anläggning Aktiebolag har utfört.

Arbete uppfart

Arbete uppfart

mark- och trädgårdsanläggning

Marksten

Stensättning

Marksten

Anläggning gräsmatta

Altan L-stöd mur samt trappa

Grundläggning

Stenmur

Stenmur

Asfaltering

Förarbete asfaltering uppfart

Asfaltering uppfart

Asfaltering uppfart

Staket

Snöröjning

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Frölunda Mark & Anläggning Aktiebolag.

M

L-stöd och stentrappa

Vi anlitade Frölunda Mark å anläggning för att byta ut våran stenmur på baksidan till något mer hållbart. Dom monterade L-stöd enligt överenskommelse och riktade upp stentrappan som redan fanns. Dom tog även bort våran träaltan, och bytte den mot ett nytt trädäck. Sen när detta jobbet var klart, så ville vi ha ett tilläggs arbete. Frölunda mark kollade på arbetet, vi tackade Ja till offerten och dom utförde arbetet i samband med att dom avslutade första arbetet. Än så länge har jag enbart mycket POSITIVA saker att säga om detta företaget. Visar det sej att muren också håller sej på sådant sätt som vi hoppas (men det ser vi nog först efter kommande vinter), så är det bara ännu bättre. Priset höll sej till det offererade priset. Leveranstiden enligt överenskommelse. Killarna som gjorde arbetet ingav förtroende. Säljarna, Alfred/Ella var väldigt måna om att vi skulle få som vi ville ha det. Rekommenderar Frölunda Mark och Anläggning. Jag kommer att använda dom igen ifall vi ska göra andra mark-arbeten. Betyg 5 sätter jag.

– Mattias (2020-05-11)

I

Nöjd kund

Jag är mer än nöjd. Killarna som utfört arbetet vara noggranna effektiva. De höll rent omkring sig. Ella på kontoret var väldigt proffsig och tillmötesgående, lyhördhet 100% kundnöjdhet är jag.

– Ingela (2020-05-06)

K

Anlitat Frölunda Mark som UE

Jag har anlitat dem på markarbete, asfaltering, transport, vinterväghållning mm. Skala 1-5 kan jag säga en 5-a. De gjorde en fantastiskt jobb och håller sig till tiderna som vi hade på projektet.

– Kamer (2020-05-05)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...