L.A.B. CONSTRUCTION AB

LAB Construction AB startades 2018 och sedan dess har vi färdigställt mindre och större projekt runt om i Stor Stockholm. Vi utför allt inom bygg, såsom renoveringar, till- och ombyggnader, kök, badrum, tak, fönsterbyte och byggservice med mera. Vår byggservice kännetecknas av hög tillgänglighet, att det är lätt att få tag i oss, att vi är snabbt på plats och att vi har nära kontakt med våra kunder. För kunderna innebär det en trygghet att anlita ett professionellt företag när det gäller byggservice. Ofta handlar det om akuta åtgärder som måste utföras snabbt, exempelvis ett dörrbyte eller liknande uppdrag som beror på oförutsedda omständigheter. V är en del av SFB Group Scandinavia AB (mer info http://sfbgroup.se/ ) Underentreprenörer: Magnus Byggare AB KA / PBL ICON Architecture / Arkitekt & Konstruktör Stockholm Parkett AB / Golv NazVik AB / El / VVS / Våtrum D-Grund AB / Betong anläggning Försäkring: Trygg Hansa Gar-Bo Hör av dig till oss på LAB Construction AB.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för L.A.B. CONSTRUCTION AB.

P

Renovering Lägenhet - Badrum ev kök, golv

Väldigt smidig upplevelse. Allt ifrån offerten som låg på samma nivå på dom andra jag fått, till hur snabbt dom kunde börja, och dom va även klara precis enligt den tid som dom sagt. Mycket professionella och kan sin sak.

– Peter Roosdorp (2022-01-31)

J

Mycket nöjda!

Mycket bra hantverkare som lyssnade och mötte våra önskemål till 100%. Vi är jättenöjda med resultatet och rekommenderar dom starkt!

– Jenny (2021-12-14)

I

Tillbyggnad takkupa

Vi har fått hjälp att bygga till ett nytt sovrum från en ursprunglig vind. Arbetet tog drygt en månad och sköttes snyggt av firman. Vi är mycket nöjda med arbetsledaren Aleh som var närvarande kontinuerligt under hela bygget. Vi är även mycket nöjda med byggarna. Trots felaktiga konstruktionsritningar (från ett annat företag) såg de till att bygga rätt. Vi anlitade en besiktningsfirma som påpekade att bygget var väldigt väl utfört. Vi kommer anlita dem igen och rekommenderar dem varmt.

– Irina (2021-10-18)

M

Ombyggnation av planlösning.

Superduktiga hantverkare som hjälpte oss med totalrenoveringen av vår lägenhet. Vi är så nöjda med allt från bemötande till slutresultatet av arbetet. Rekommenderas!

– Matilda (2021-08-25)

A

Nytt duschrum

Vi är jättenöjda med deras renovering av vårt duschrum.

– Ann (2021-05-27)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...