L.A.B. CONSTRUCTION AB

LAB Construction AB startades 2018 och sedan dess har vi färdigställt mindre och större projekt runt om i Stor Stockholm. Vi utför allt inom bygg, såsom renoveringar, till- och ombyggnader, kök, badrum, tak, fönsterbyte och byggservice med mera. Vår byggservice kännetecknas av hög tillgänglighet, att det är lätt att få tag i oss, att vi är snabbt på plats och att vi har nära kontakt med våra kunder. För kunderna innebär det en trygghet att anlita ett professionellt företag när det gäller byggservice. Ofta handlar det om akuta åtgärder som måste utföras snabbt, exempelvis ett dörrbyte eller liknande uppdrag som beror på oförutsedda omständigheter. V är en del av SFB Group Scandinavia AB (mer info http://sfbgroup.se/ ) Underentreprenörer: Magnus Byggare AB KA / PBL ICON Architecture / Arkitekt & Konstruktör Stockholm Parkett AB / Golv NazVik AB / El / VVS / Våtrum D-Grund AB / Betong anläggning Försäkring: Trygg Hansa Gar-Bo Hör av dig till oss på LAB Construction AB.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för L.A.B. CONSTRUCTION AB.

M

Ombyggnation av planlösning.

Superduktiga hantverkare som hjälpte oss med totalrenoveringen av vår lägenhet. Vi är så nöjda med allt från bemötande till slutresultatet av arbetet. Rekommenderas!

– Matilda (2021-08-25)

A

Nytt duschrum

Vi är jättenöjda med deras renovering av vårt duschrum.

– Ann (2021-05-27)

I

Microcement till helkaklat badrum

Vi fick hjälp med att lägga microcement i badrummet och montera ny inredning. Slutresultatet blev mycket lyckat och Nikita var enkel att ha att göra med. Projektledaren Oleg var noggrann och omtänksam. Vi arbetar gärna med Nikita och team igen!

– Isak (2021-04-30)

E

Utökning rum

Duktiga och engagerade hantverkare som hjälpte oss att förverkliga vår ombyggnads projekt. Vi kan varmt rekommendera dem.

– Ernesto (2021-02-15)

O

Målning hall och kök

Trevlig målare, bra service och höll tidsplan 👍

– Olle (2021-02-04)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...