Baufirma i Skåne AB

Baufirma i Skåne är ett familjeföretag som har stor kompetens och god erfarenhet inom byggbranschen. Vi som driver företaget är personligt engagerade och utför själva arbetet direkt ute på byggarbetsplatserna. Vi utför alla inom branschen förekommande arbeten – små som stora uppdrag och utför varje arbete med stort engagemang. Allt ifrån renovering till nybyggnation. Hos oss är dina idéer och behov det viktigaste och därför erbjuder vi smarta lösningar av högsta kvalitét till bra priser. Bland våra kunder finns både privatpersoner och företag. Nöjda kunder är vårt fokus. Vi lägger stor vikt vid att du som kund ska vara nöjd och rekommenderar oss vidare. Letar du efter en pålitlig byggentreprenör med många nöjda kunder? Välkomna till oss!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Baufirma i Skåne AB har utfört.

Referensjobb "Fasadrenovering 	" utfört av Baufirma i Skåne AB

Fasadrenovering

Puts

Referensjobb "Altan och Pergola" utfört av Baufirma i Skåne AB

Altan och Pergola

Referensjobb "Fasadrenovering, Putsning  och Takrenovering " utfört av Baufirma i Skåne AB

Fasadrenovering, Putsning och Takrenovering

Fasadrenovering, Putsning och Takrenovering

Referensjobb "Trädäck" utfört av Baufirma i Skåne AB

Trädäck

Trädäck

Referensjobb "Fasadrenovering,  Putsning och takrenovering " utfört av Baufirma i Skåne AB

Fasadrenovering, Putsning och takrenovering

Fasadrenovering, Putsning och takrenovering

Referensjobb "Murning" utfört av Baufirma i Skåne AB

Murning

Murning

Referensjobb "Fasadrenovering, Puts och Mur" utfört av Baufirma i Skåne AB

Fasadrenovering, Puts och Mur

Fasadrenovering, Puts och Mur

Referensjobb "Nybyggt hus" utfört av Baufirma i Skåne AB

Nybyggt hus

Omdöme: De byggde vårt hus. Trevliga att ha att göra med. Duktiga hantverkare. Pålitliga och lyhörda . /Håkan

Referensjobb "Fasadputs" utfört av Baufirma i Skåne AB

Fasadputs

Fasadputs

Referensjobb "Pool" utfört av Baufirma i Skåne AB

Pool

Pool

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Baufirma i Skåne AB.

H

Bygga nytt hus

De byggde vårt hus. Trevliga att ha att göra med. Duktiga hantverkare. Pålitliga och lyhörda.

– Håkan Larsson Klagshamn (2021-03-22)

L

Omfattande renovering

Större renoveringsprojekt innefattande bl.a. omläggning av tak och putsning och målning av fasad Vi köpte ett hus med mycket stora renoveringsbehov och har anlitat Baufirma i Skåne AB för bl.a. omläggning av tak, omputsning och målning av fasad och ny planlösning på bottenvåningen. Det var ett mycket stort renoveringsprojekt med flera andra entreprenörer inblandade. Eftersom huset är gammalt, visste vi inte heller vad vi skulle "hitta" under resans gång. Det var alltså ett utmanande projekt och Baufirma i Skåne AB har skött det på bästa sätt. Hantverket har genomgående haft hög kvalitet och arbetet har bedrivits effektivt. Företaget har också varit mycket tillmötesgående och flexibla när det gäller att hitta lösningar på de få hinder som uppstått under processens gång. Vi kan varmt rekommendera Baufirma i Skåne AB och ger dem fem av fem stjärnor.

– LINNA BROSSNER- Limhamn (2021-03-18)

Bygga nytt och renovera

Jag har anlitat Osman och hans firma flera gånger de sista 5 åren. Det førsta projektet de gjorde var att bygga ut vår sommarstuga i Beddingestrand. De var vældigt enkla att ha att gøra med, kommunikationen fungerade bra och vi blev vældigt nøjda med slutresultatet. Vid utbyggnaden behøvde taket gøras om vilket inte var helt enkelt men de hittade en bra løsning som blev estetiskt fin. De høll budgeten och blev færdiga med bygget føre utsatt tid. Vi har sedan anlitat dem vid flera tillfællen før att gøra større eller mindre renoveringar i vår lægenhet i Malmø samt vid sommarhuset i Beddingestrand. De har alltid varit professionella och vældigt serviceminded. Ibland har jag varit ute i sista stund med att ta kontakt men Osman och hans byggkillar stæller alltid upp och hittar ett sætt de kan hjælpa mig trots att de har mycket att gøra. Jag kan varmt rekommendera dem och ger dem høgsta betyg. :)

– Ellen Liedstrand - Beddingestrand och Malmö (2021-03-16)

F

Tillbyggnad

Jag anlitade Osman för en tillbyggnad på cirka 50 kvm samt ett förråd med Carport. Vi kan varmt rekommendera Osman som är skicklig och punktlig samt alltid sätter bygget i fokus. Vid de tillfällen som det var bråttom ställde han alltid upp extra. Alla inblandade från konstruktör och bygginspektör menade att hantverket var riktigt bra, vilket känns tryggt för oss som kunder. Jag ser Osman som en vän och en jag gärna anlitar i framtiden.

– Fredrik -Trelleborg (2021-01-16)

J

Renovering

Osman och hans firma har gjort en hel del olika arbeten hos oss, i flera omgångar. Bland annat har dom putsat hela vår fastighet, gjort omfattande markarbeten, byggt två altaner mm. Jag har generellt bara gott att säga om både arbete, bemötande och kommunikation. Dom är snabba, gör saker på utsatt tid och till ett rimligt pris. Dom är dessutom lösningsorienterade och kommer med egna förslag och dom lyhörda för om man är missnöjd med något och rättar till. Jag tycker att deras price/performance ratio är väldigt bra och har redan rekommenderat dom till familj och vänner.

– JONAS VIG- Limhamn (2020-12-05)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...