Svenska Trähus Ab

Välkommen till Svenska Trähus AB! Vi är en liten hustillverkare. Med denna litenhet kommer det personliga tilltalet och en service som få kan matcha. När du väljer att bygga hus med Svenska Trähus kan du förvänta dig en tät och givande dialog under några månader, medan vi tillsammans förverkligar er husdröm. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Svenska Trähus Ab har utfört.

Referensjobb "" utfört av Svenska Trähus Ab

Referensjobb "" utfört av Svenska Trähus Ab

Referensjobb "" utfört av Svenska Trähus Ab

Referensjobb "" utfört av Svenska Trähus Ab

Referensjobb "" utfört av Svenska Trähus Ab

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Svenska Trähus Ab.

M

Byta papptak med liten lutning på garage

Jobbet utfört på bästa sätt och enligt överenskommelse. Påpekade dessutom skador som inte synts vid besiktning och som åtgärdades till en rimlig kostnad. Helt nöjd!

– Mats (2021-03-01)

M

Takplattor, måleri, hyllistor samt glas och träpanel

Jag har anlitat Svenska Trähus Ab vid två olika tillfällen i höst 2020. Dom ger alltid snabb service och rätt arbetare till det du beställer. Vi ger högsta betyg till samtliga hantverkare som var involverade. De arbetade metodiskt och professionellt och effektivt. Vid vår första beställning bytte vi takplattor, målade, bytte hyllistor samt lite övrig och allmän förbättring i lokalerna. Vid vår andra beställning hade två glaspartier vält och behövde sättas upp igen. Träpanelen behövdes bytas ut och sen skulle glaspartierna skruvas tillbaka på plats igen. Vi har varit nöjda båda gångerna och kommer framöver anlita dem igen vid behov!

– Monica (2020-11-25)

A

Vindsutrymme till loft

Vi anlitade Svenska Trähus AB för att konvertera vårt oinredda vindsutrymme till ett loft. Det var ett ganska omfattande arbete men dom gjorde jobbet enligt plan och inom budget. Det hela gick på cirka 15 arbetsdagar. Killarna som var här arbetade både proffsigt och skickligt. Chefen för projektet höll kontakt med mig och kommunicerade mellan mig och killarna som utförde jobbet. Vi är väldigt nöjda med resultatet!

– Andre och Shakiba (2020-06-17)

J

Trappa/terrass och öppning för balkongdörr.

Jag tycker Svenska Trähus gjorde ett utmärkt jobb, de var snabba, prisvärda, trevliga och leverera precis vad vi hade överenskommit. Rekommenderar dem starkt.

– Janet (2020-06-03)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...