Byabani Bygg AB

Välkommen till Byabani Bygg AB! Vi gör det mesta i byggbranschen. Allt från platsbyggd inredning till helrenoveringar av fastigheter. Vi leder hela projektet och sköter samarbetet med målare, elektriker och andra yrkesgrupper. Du behöver bara vända dig till oss så tar vi hand om resten. Med en 3D-skiss kan du se olika förslag som kan ändras tills du är helt nöjd. När skissen är klar skickar vi en offert utan kostnad. Minst 2 års garanti på allt arbete. Ring och boka ett besök redan idag. På plats kan vi också ge råd och tips för att du ska få den bästa lösningen av oss.

Välkommen till Byabani Bygg AB! Vi gör det mesta i byggbranschen. Allt från platsbyggd inredning till helrenoveringar av fastigheter. Vi leder hela projektet och sköter samarbetet med målare, elektriker och andra yrkesgrupper. Du behöver bara vända dig till oss så tar vi hand om resten. Med en 3D-skiss kan du se olika förslag som kan ändras tills du är helt nöjd. När skissen är klar skickar vi en offert utan kostnad. Minst 2 års garanti på allt arbete. Ring och boka ett besök redan idag. På plats kan vi också ge råd och tips för att du ska få den bästa lösningen av oss. Text visas om bilden är trasig ADRESS: Käglingevägen 122, 238 43 Oxie KONTAKTA OSS SVERIGE: +46 (0) 761 89 90 72 DANMARK: +45 (0) 536 18 588 EMAIL: info@byabanibygg.se Besök gärna vår Instagram!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Byabani Bygg AB har utfört.

Referensjobb "Behörighetsbevis BKR 2020" utfört av Byabani Bygg AB

Behörighetsbevis BKR 2020

Referensjobb "" utfört av Byabani Bygg AB

Referensjobb "" utfört av Byabani Bygg AB

Referensjobb "" utfört av Byabani Bygg AB

Referensjobb "" utfört av Byabani Bygg AB

Referensjobb "" utfört av Byabani Bygg AB

Referensjobb "" utfört av Byabani Bygg AB

Referensjobb "" utfört av Byabani Bygg AB

Referensjobb "" utfört av Byabani Bygg AB

Referensjobb "" utfört av Byabani Bygg AB

Referensjobb "" utfört av Byabani Bygg AB

Referensjobb "Trädäck" utfört av Byabani Bygg AB

Trädäck

Referensjobb "" utfört av Byabani Bygg AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Byabani Bygg AB .

F

Utbyte av fasadpanel på ute förråd

Proffsigt utfört och en bra och tydlig arbetsledare. Kände mig trygg hela vägen. Kommer definitivt använda dem igen när nästa projekt sätta igång.

– Fredrik (2021-02-28)

L

Riva innervägg + spackla kring öppning.

Positivt att de kunde göra jobbet med kort varsel. Resultatet blev mycket bra.

– Lara (2021-02-26)

L

Renovering av vår tvättstuga

Vi fick hjälp med renoveringen av vår tvättstuga, (byte av golvbrunn, nytt golv, golvvärme, kakel på väggen samt ny varmvattenberedare). De är hjälpsamma, informativa, ordentliga och utför det avtalade arbetet. Vi är mycket nöjda med resultatet och vi kan varmt rekommendera Byabani Bygg AB i framtiden. De höll tiden och löste de problem som uppstod under vägen samt informerade oss löpande om eventuella extra utgifter samt vad som var nästa steg i renoveringen etc. Vi har redan bestämt oss för att anlita dem för framtida arbete i det kommande året.

– Lina och Mike llegaard (2020-12-28)

M

Badrumsrenovering

Renovering av badrum och hall Vi är mycket nöjda med arbetet som Shams och Byabani Bygg utförde hos oss. Under arbetets gång fick vi information om hur arbetet framskred och hur det dokumenterades. Ytterligare renovering som vi kom på att vi önskade få utfört, var inga problem för denna firma. Det utfördes samtidigt med badrumsrenoveringen. Shams hjälpte till med råd om kakel och klinkers val. Resultatet blev mycket bra. Shams är mycket noggrann och en skicklig hantverkare. Vi kommer att anlita Shams och Byabani Bygg till nästa projekt också.

– Marianne (2020-11-25)

A

Klinkers i tvättstuga och ny golvbrunn

Vi är mycket nöjda med arbetet som Shams och hans kollegor utförde i vår tvättstuga. Resultatet blev mycket bra och Shams hjälpte oss hela vägen igenom med allt från kakelval till flytt av tvättmaskiner etc. De kom i utsatt tid, jobbade väldigt hårt och vi är nöjda med slutresultatet. Efter den första skriftliga offerten fick vi muntliga besked om material/extrakostnader och de stämde i slutändan men vi hade föredragit att få ett totalpris på allt innan arbetet påbörjades. Jag kan tänka mig att anlita Shams på andra jobb i framtiden.

– Aron (2020-10-20)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...