Radaarko AB

Bild av företag Radaarko AB

Välkommen till RadaarkoBygg Vi är ett modernt och serviceinriktat byggföretag som hjälper kunder med ny- och om- byggnationer: från totalentreprenad till mindre uppdrag. Vi levererar kvalitetsjobb på avtalad tid. Vi tar olika uppdrag inom nybyggnation av bostäder, skolor och industrilokaler. Ombyggnadsprojekt omfattar renoveringar och tillbyggnader av hus och fastigheter. VARFÖR OSS? RESPEKT TILL KUNDER Vi är ärliga och pålitliga och vi visar respekt för våra kunder med vårt arbete som utförs med hög kvalitet och på avtalad tid. Välkommen till RadaarkoBygg! KVALITET Kvalitet är vår huvudprincip. Våra kunder är alltid nöjda med vårt arbete och rekommenderar oss till andra kunder. Vi följer alla byggnormer och skapar glädje för våra kunder. PRISER Ersättning för vårt arbete är överkomligt för våra kunder. Vi hittar bra finansiella lösningar som passar alla parter i avtalet. ERFARENHET RadaarkoBygg arbetare har många års yrkeserfarenhet som garanterar utmärkta resultat i alla byggprojekt. SÄKERHET Säkerhet är en av de viktigaste prioriteringarna i vårt byggarbete. Liv och hälsa av våra anställda är alltid i fokus för vårt företag. Välkommen att höra av dig! Ring oss från 7:00 till 20:00 073-907 24 78

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Radaarko AB har utfört.

Total köksrenovering, Viksjö (före/efter)

Byggande av altan runt pool i Bålsta!

Vi har byggt 145m2 altan runt pool (fler bilder finns på vår hemsida radaarkobygg.se)

Renovering, litet hus.

-

Ny terrass med pool

-

Ny terrass med pool

-

Byggande av altan runt pool i Bålsta!

Vi har byggt 145m2 altan runt pool (fler bilder finns på vår hemsida radaarkobygg.se)

Trätrappa utomhus

-

Trätrappa utomhus

-

Trätrappa utomhus

(belysning kvällstid)

Inglasad altan

-

Inglasad altan

-

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Radaarko AB .

E

Måla fasad 2-plansvilla Sollentuna

Otroligt duktiga och trevliga hantverkare. De bytte vår träfasad och byggde en stor fin altan åt oss för ett år sedan. Snabba och noggranna. Och helt enligt tidplan. Vi rekommenderar dem starkt!

– Emma (2022-11-28)

F

Bygga stödmur

Vi är supernöjda med Radaarko bygg! Byggde stenmur 16 meter och la ca 60 kvm altan på vår baksida som endast kan nås genom att gå igenom huset. De var väldigt tillmötesgående och mycket proffessionella. När vi gjorde små ändringar under arbetets gång hanterade de dessa mycket proffessionellt vilket gjorde det lätt att samarbeta. Rekommenderas starkt!

– Fredrik (2022-10-26)

B

Byte av liggande stockpanel

Duktiga yrkesmän som gjorde det där lilla extra.

– Bo (2021-09-08)

M

Bygga ny altan

Kunniga, snabba, bra pris, är verkligen nöjd med resultatet, jag har fått en härlig 60 kvadratsaltan med räcke.

– Monika Falk (2021-07-24)

S

Grillkåta med grundarbete inkl stubbfräsning

Ramunas och hans killar utförde montering av en grillkåta inklusive grundarbete hos oss. Arbetet utfördes noga och enligts tidsplan, hantverkarna vara alltid i tid, vi hade bra kommunikation och allt var alltid städat efter dagens slut. Vi är mycket nöjda med slutresultatet!

– Susanna (2021-06-15)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt