M&R Takservice AB

Om DU/NI behöver hjälp med taket, tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri ärlig bedömning och inspektion av erat tak. Vårat mål är inte att byta tak i onödan. Det kanske räcker med en mindre reparation eller kanske bara en takbehandling för att avlägsna mossa och annan påväxt som binder fukt och skadar taket. 072- 007 15 08 072 -007 15 07 Info@mrtakservice.se Vi har bla utbildning/cert CWL, Roofac utbildning i personligt fallskydd, samt licensierad målare.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som M&R Takservice AB har utfört.

Referensjobb " " utfört av M&R Takservice AB

Referensjobb "" utfört av M&R Takservice AB

Referensjobb " " utfört av M&R Takservice AB

Referensjobb "Nytt tak" utfört av M&R Takservice AB

Nytt tak

Nytt tak

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för M&R Takservice AB.

D

Läckage vid skorstensgenomföring

Trevliga, snabba och inget krångel.

– Daniel K (2020-12-14)

Byte av tak

Vi fick hjälp att byta vårat tak. Dom var jätteduktiga och det gick fort och jag skulle absolut rekommendera dom till någon annan och jag ger dom högsta betyget.

– JOHANNA BLOMQVIST (2020-10-04)

D

Byte av takpannor, vindskivor, stuprör mm.

Jag fick hjälp att byta takpannor, vindskivor och nya stuprör. Dom lagade även en läcka. Gjorde en del målningsarbeten. Dom gjorde det vi kom överens om. Fast pris. Bra utfört arbete.

– Dalle Vacche (2020-09-27)

M

Besiktning av taket.

Vi önskade en besiktning av taket som ledde till att vi bara behövde göra en rengöring av taket. Resultatet blev kanon. Dom rengjorde taket från mossa och tog bort svartmögel på takfoten. Supernöjd och kan varmt rekommendera företaget.

– Mats K (2020-09-05)

C

Rengöra taket

Taket är sedan -74. När dom kom upp på taket så var det i ganska dåligt skick. Dom hjälpte oss att laga taket på vissa ställen. Ny papp, pannor, rännor, vindskivor och plåt. Min man är gammal hantverkare så han har koll. Bra pris! Vi är väldigt nöjda med allt.

– Christina (2020-07-27)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...