JHP-Kommunikation AB

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för JHP-Kommunikation AB.

L

Uppfräschning av uteplats

Fick nyligen min eftersatta uteplats grundligt ansad, träd/häckar beskurna med mera. Ett trevligt och proffsigt bemötande och utfört arbete – säkerligen prisvärt därtill - varför jag varmt rekommenderar detta företag vid trädgårdsskötsel…

– Lars-Henrik Brattström (2022-07-21)

L

betongvägg

Roger tog ner en betongvägg mellan vårt vardagsrum och kök efter att han kollat så den inte var bärande. Han gjorde ett fantastiskt jobb och vi är väldigt nöjda! 5/5.

– Ludvig & Malin (2022-02-03)

S

Bygga Friggebod

JHP Kommunikation har gjort ett väldigt fint jobb. Vi har haft en bra dialog och upplägget var att vi skulle hjälpa till i processen med det vi kunde. Det har slutat med att Roger har fått ytterligare uppdrag att fortsätta med under hösten. Varmt rekommenderat från oss.

– Sarah och Martin (2021-07-02)

E

Hopptorn till studsmatta

Effektiv och samtidigt öppen för diskussion o anpassning på byggdagen 😀👍🏼

– Elin o Rasmus (2021-06-25)

B

Olika byggnadsarbeten

Vi har anlitat Roger Hökerud, JHP Kommunikation för flera olika byggnadsarbeten under de senaste tio åren. Några exempel är omläggning av tak inkl utbyggnad av takutsprång, uppsättning av växthus, ombyggnad av uteplats, rivning av vägg inomhus, stenläggning av gångar och stenparti. Vi har varit nöjda med hans arbete, han har alltid hållit överenskomna priser men inte alltid överenskomna tider.

– Bo (2021-02-11)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...