JHP-Kommunikation AB

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för JHP-Kommunikation AB.

L

betongvägg

Roger tog ner en betongvägg mellan vårt vardagsrum och kök efter att han kollat så den inte var bärande. Han gjorde ett fantastiskt jobb och vi är väldigt nöjda! 5/5.

– Ludvig & Malin (2022-02-03)

S

Bygga Friggebod

JHP Kommunikation har gjort ett väldigt fint jobb. Vi har haft en bra dialog och upplägget var att vi skulle hjälpa till i processen med det vi kunde. Det har slutat med att Roger har fått ytterligare uppdrag att fortsätta med under hösten. Varmt rekommenderat från oss.

– Sarah och Martin (2021-07-02)

E

Hopptorn till studsmatta

Effektiv och samtidigt öppen för diskussion o anpassning på byggdagen 😀👍🏼

– Elin o Rasmus (2021-06-25)

B

Olika byggnadsarbeten

Vi har anlitat Roger Hökerud, JHP Kommunikation för flera olika byggnadsarbeten under de senaste tio åren. Några exempel är omläggning av tak inkl utbyggnad av takutsprång, uppsättning av växthus, ombyggnad av uteplats, rivning av vägg inomhus, stenläggning av gångar och stenparti. Vi har varit nöjda med hans arbete, han har alltid hållit överenskomna priser men inte alltid överenskomna tider.

– Bo (2021-02-11)

A

Diverse snickerier

Jag har en äldre kolonistuga som jag under 20 år renoverat och förbättrat med hjälp av många hantverkare. Roger och JHP bygg har varit den allra bästa! Tydliga offerter, skicklighet och hantverkskunnande den allra bästa! Och pålitlighet! Högsta betyg från mig! Han har därför också fått flera uppdrag i kolonin som sett vilka bra jobb han gör För mig har han snickrat trädäck, vägg panel och köksskåp. i kök, köpt och satt upp ett växthus och senare i höst skall han sätta upp staket. Jag har ingen bil så att detta har inneburit totalentrepenad.

– Ann-Sofi (2020-10-28)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...