PHR ENTREPRENAD AB

PHR Entreprenad AB - Experter på städ, bygg och skötsel i Göteborgsområdet! FRÅN OMBYGGNATION TILL NYBYGGNATION Vi har många års erfarenhet av små och stora byggprojekt. Både för privatpersoner och företag. Hos oss får du alltid rätt tjänst till rätt pris, oavsett om vi är med från dag ett eller tar vid senare i processen. KONTAKTA OSS Hör av dig till oss och berätta vad du behöver hjälp med. Vi gör alltid kostnadsfria besök på plats för att ge dig rätt tjänst till rätt pris. Ring oss eller skicka en intresseanmälan!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som PHR ENTREPRENAD AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för PHR ENTREPRENAD AB.

K

Trevliga, kommunikativa och väldigt bra slutresultat.

Trevliga och noggranna. Lätt att komma i kontakt med arbetsledaren. Vi är väldigt nöjda.

– Kristina (2022-09-23)

A

Kök & Badrum

PHR Entreprenad byggde kök och badrum för mig, och båda projekten behövde flexibilitet och riktigt hantverksskicklighet eftersom varken badrum eller kök fanns, de fick att riva ner och bygga upp. Jag är väldigt nöjd med deras kvalité och hantverkarna som jobbade för mig var trevliga och gjorde sitt jobb i god tid (och jag betalade per timme)"

– A (2022-09-19)

K

Leverans och montage av altandörrar

Hela arbetet blev som önskat och tidplan och priser blev som förväntat.

– Klas (2022-09-01)

D

Totalrenovering

Vi gjorde en total invänding renovering av en nyinköpt villa, bytte golv, väggar och innertak i samtliga rum, inklusive två badrum, ett nytt kök och en tvättstuga. Allt gjordes inom överenskommen tidplan, och inom budget. Vi var mycket nöjda med Piotr och hans medarbetare, och har rekommenderat dem flera gånger till vänner och bekanta.

– Daniel (2022-08-31)

D

Reparation av fuktskada

Bostadsrättsföreningen hade en besvärlig fuktskada med reparationsarbeten på tre våningsplan. På grund skadans karaktär och andra omständigheter kunde inte allt arbete utföras i en följd. PHR gjorde ett utmärkt jobb, var flexibla trots det svårplacerade arbetet och tillvaratog både föreningens och de boendes intressen.

– Dag (2022-05-20)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...