RICROD ENTREPRENAD TEKNIK MILJÖ SERVICE AB

Välkommen till RICROD teknikservice - Vi är alltid redo att avhjälpa våra kunder med deras bygg, VVS, EL, samt övriga installationsbehov. Vad vi gör med kunden i fokus... Vårt koncept är en komplett byggservice enligt kundens önskemål och alltid med hög kvalitet på jobben – ett resultat av yrkesskicklighet och noggrannhet Bygg, El, VVS, Ventilation & FTX system, med flera, beroende av projektens art och utbredning Genom vår kompetens, långvarig yrkeserfarenhet, smidigare organisation och certifieringar kan vi ofta utföra hela entreprenaden själva till lägre kostnad. Fördelen för kunden är smidigare projekthantering, minskade kostnader och större trygghet. Enklare administration och tidsbesparing. Exempel för våra vanliga uppdrag är t.ex. bygg och ventilationssystem, projektering och ändring från graviditets till mekanisk ventilation, FTX system med värmeåtervinning, termostatstyrda tilluftsventiler, elinstallationer, elcentraler, elbilladdare. Certifierad behörigt elinstallationsföretag hos Elsäkerhetsverket VVS certifierade yrkesmän Möjlighet till ROT avdrag Allriskförsäkring 1 M, Ansvarsförsäkring 10 M Vi är alltid redo att avhjälpa våra kunder med deras byggprojekt, vvs, ventilation och elinstallation behöv.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som RICROD ENTREPRENAD TEKNIK MILJÖ SERVICE AB har utfört.

Referensjobb "" utfört av RICROD ENTREPRENAD TEKNIK MILJÖ SERVICE AB

Referensjobb "" utfört av RICROD ENTREPRENAD TEKNIK MILJÖ SERVICE AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för RICROD ENTREPRENAD TEKNIK MILJÖ SERVICE AB.

J

Byte av gammal köks/takfläkt

Helt enastående utfört arbete. Trots gamla felaktigheter i eldragningen, så fixades dessa. Högsta möjliga betyg.

– Jan (2021-04-29)

L

Installation av laddrobot till elbil

Gjorde hembesök innan offert för installation av laddrobot till elbil. Bra och tydlig offert. Snabbt och professionellt utfört jobb. Hanterade även administrationen med nätägaren. Högsta betyg 5. Kan verkligen rekommenderas.

– Leif (2020-11-04)

M

Installation av en Easee laddbox

Ricrod installerade en Easee laddbox hos oss. Ricardo var först på besök med en kollega för att skaffa sig uppfattning om jobbets förutsättningar. En mycket tydlig offert med ett rimligt pris gjorde att jag valde honom. Han var snabbt på plats tillsamman med kollegan och gjorde jobbet snyggt och på utsatt tid. Inga kostnader tillkom. Jag var så nöjd med jobbet att jag rekommenderade en kollega som hade samma behov. Inget att anmärka på så fem av fem i betyg.

– Martin (2020-11-02)

P

Köksfläkt

Otroligt engagerad o kunnig. Överenskommet pris hölls. En femma. Uppdraget var att montera en modern köksfläkt i en gammal köksstomme. Något som krävde en del kreativitet och stor noggrannhet när anpassningar skulle göras. Det kan inte bli annat än full pott!

– Peter (2020-11-02)

A

Elarbete och luftfläkt på taket.

Vi är mycket nöjda med Ricrod teknikservice. Bra bemötande, saker blir gjort, ingen lång väntetid och utförandet är mycket proffsigt. Vi rekommenderar företaget. Elarbete och luftfläkt på taket + justering av luftflöde pax fläkt och läggande av klickgolv.

– Anneli & John (2020-10-28)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...