Palmens Totalbygg AB

Bild av företag Palmens Totalbygg AB

Palmens Bygg - Kompetens inom företaget är bred! Med stolthet bär vi med oss de hantverkstraditioner och djupgående fackkunskaper som gett oss vårt goda renommé i Skånetrakten. Ungefär hälften av våra kunder är kvalitetsmedvetna personer med fastigheter runt om i Skåne, ett område där hantverkstraditioner lever vidare och utvecklas. Vi utgår alltid från kvalitet. Vi bryr oss och vi lyssnar på dig som kund. Vår affärsidé och framgång bygger på att vi levererar avtalad kvalitet i rätt tid till överenskommet pris. Det är mycket viktigt för oss att våra kunder känner att vi uppfyller detta. Vi kommer att vara en helhetslösning för just dig och ditt projekt, där du har en och samma kontakt hela tiden. Vi utför allt ifrån små reparationer till stora renoveringar. Vi anser betydelsen av att ha en öppen dialog med våra kunder! Vi erbjuder fullständiga och långsiktiga lösningar med garantier på hög service- och kvalitets nivå. Här är en lista med tjänster inom bygg & renovering som vi kan hjälpa dig med ✔ Badrumsrenovering ✔ Köksrenovering ✔ Måleriarbeten ✔ Tapetsering ✔ Altan / Terrass ✔ Plattläggning ✔ Golvläggning ✔ Byggnadssnickeriarbeten ✔ VVS ✔ El Självklart kan du utnyttja Rot/Rut-avdraget när du anlitar oss.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Palmens Totalbygg AB har utfört.

Toalett, kakel + mosaik

Köksrenovering

Köksrenovering, Lund.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Palmens Totalbygg AB.

E

Lägga 67 kvm parkett i Svedala

Vi anlitade Palmens bygg för golvbyte (ca 120 kvm) golvslipning (30 kvm) samt läggning av ny trall på altanen (20 kvm). Professionellt och trevligt bemötande, lösningsorienterade, bra tillgänglighet och återkoppling. De höll rent och snyggt så vi kunde bo i huset med barn och husdjur utan problem medan renoveringen pågick. Faktura stämde mot offert, och arbetet utfördes inom angiven tidsram.

– Elin S (2020-08-31)

H

Diverse snickeriarbete i Malmö

Ett väldigt fint arbete och de nya rummen blev bättre än förväntat.

– Hamid (2020-08-24)

R

Ikea kök

Delvis renovera av ett Ikea-kök i Malmö

– Robin (2020-07-30)

A

Lägenhetsrenovering

Vi anlitade Palmens Totalbygg Ab i februari för en totalentreprenad av vår lägenhetsrenovering. Dem skötte sig mycket bra från planering till avslut. Dem blev färdiga på utsatt tid och mycket tillmötesgående när vi ville ändra vissa saker mitt i renoveringen och resultatet var mer än förväntat!

– Andreas (2020-02-01)

A

Totalentreprenad av ett garage

Jag anlitade Palmens Totalbygg AB för en totalentreprenad av ett garage. Dem hjälpte till från bygglov till nyckelfärdigt. Vi är jätte nöjda med garaget och allt gick så smidigt. Vi hade endast en kontaktperson vilket var skönt. Jag kommer alltid att anlita dem. Mitt betyg blir en solklar 5a

– Armend (2019-06-05)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt