HanöbuktensBygg AB

Bild av företag HanöbuktensBygg AB

Välkommen till HanöbuktensBygg AB Står du i nya byggtankar eller är behov av att rusta upp och behöver en hjälpande hand?... Då har du kommit helt rätt! Hanöbuktensbygg AB är en nyetablerad byggfirma där våra byggare har bred kompetens som sträcker sig 25 år tillbaka och under åren har vi utfört mängder med byggprojekt där ute bland de Skånska stugorna, villorna och lägenheterna. Oavsett om du är privatpersonen eller företag och behöver hjälp med något litet eller stort, så tar vi oss ann ditt uppdrag med vördnad. Med dina visioner och tankar i fokus jobbar vi med lyhördhet framåt med ditt projekt för att uppnå ett hållbart och bra resultat och ger oss inte förrän du är 100 procent nöjd! Av oss kan du bland annat få hjälp med: ✔ Nybyggnation ✔ Renovering ✔ Om och tillbyggnader ✔ Takläggning/Takbyte ✔ Fönster ✔ Altan & Uterum ✔ Badtunna ✔ Fasadarbeten ✔ Gjutning ✔ Friggebod ✔ Garage & Carport ✔ Monteringsarbete Varmt välkomna till oss!

HanöbuktensBygg AB Jörgen 070-450 33 55 info@hanobuktensbygg.se www.hanobuktensbygg.se Besök gärna vår Facebook-sida!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som HanöbuktensBygg AB har utfört.

Uterum på den Österlenska slätten

Modernt garage

Takbyte

UC

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för HanöbuktensBygg AB.

J

Tak läckage vatten

Väldigt proffsigt o vänliga byggarbetare. Höll sina överenskomna tider. Skötte allt med ue. Inga problem alls.

– Jan (2024-05-21)

H

Byte av vägg

Bra och snabbt utfört arbete. Lätt att samarbeta med byggaren.

– Harald (2023-11-06)

S

Bygget en terrasse

Vi skulle have bygget en terrasse. Vi bad om tilbud og HanöbuktensBygg kom med et tilbud vi gik videre med. Jörgen kom ud og gennemgik opgaven med os, så vi følte os trygge i hvad vi havde aftalt. Det var vi meget glade for. Han lavede hurtigt det vi havde aftalt og vi er meget glade for resultatet. Han får 4,5 🌟 og ikke 5 fordi der var nogle minimale skønhedsfejl, men helt generelt er vi super glade.

– Sara (2021-03-15)

P

Byte av träpanel

Bra kommunikation och utmärkt utfört arbete. Kan varmt rekommendera JO Bygg.

– Paul (2020-07-14)

H

Montage av bod Rasmus från Skånska Byggvaror

JO Bygg (Jörgen Olsson) gjorde ett bra jobb på utsatt tid och till ett rimligt pris (faktiskt det enda vi fick som inte var astronomiskt). Han var också kommunikativ och skickade bilder under arbetets gång och när allt var klart. Det enda som verkar lite konstigt är att han bytte mobilnummer en gång under vår kontakt och nu verkar bytt igen.

– Henrik (2020-05-25)

Hantverkarens svar

Hej Henrik Tack för din referens Ja det stämmer att jag bytte nummer under byggtiden hos er Det nummer som du fick från börja Var mitt privata . Det nya nummer som jag har nu är till företaget Så där av bliv det lite nummer ändring Mvh Jörgen på JO Bygg

Kontakt