Amazing Bygg AB

Vi är ett byggföretag för dig som behöver professionellt utförda bygg- eller renoveringsprojekt. Vi har över 14 års praktisk erfarenhet inom bygg, och duktiga medarbetare som vet vad som kan fungera för att arbetet ska kunna göras på rätt sätt. Vårt företag erbjuder en rad olika bygg- och renoveringstjänster för hus och lägenheter, barer och restauranger, hotell och kontor. Vi är ett engagerat och väletablerat byggföretag som utfört allt från mindre ROT-projekt hos privatpersoner till större byggprojekt åt företag. Vi jobbar alltid helhjärtat i varje projekt för att ge dig det resultat som du vill ha i varje projekt. Amazing Bygg AB erbjuder professionella bygg och måleri tjänster. Vi samordnar, utför och ger byggledning för både små och stora projekt, kan hjälpa dig med alla typer av projekt både inomhus och utomhus. Vi erbjuder ett stort urval av tjänster för renovering. Vi utför: Renovering, Nybyggnation, Ombyggnation (köksrenoveringar golvläggningar, dörr-, fönsterbyten, nya väggar, spackling, målning, undertak terrasser staket, altaner osv. Vi gör gratis hembesök och ger pris / offert för alla byggprojekt. Kontakta oss för att boka hembesök genom e-post: amazing.bygg@gmail.com eller telefonnummer 076-2271549

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Amazing Bygg AB har utfört.

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Amazing Bygg AB

Badrumsrenovering

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Amazing Bygg AB

Köksrenovering

Referensjobb "Balkongbygge" utfört av Amazing Bygg AB

Balkongbygge

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Amazing Bygg AB

Köksrenovering

Referensjobb "Renovering " utfört av Amazing Bygg AB

Renovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Amazing Bygg AB.

F

väggen mellan köket och vardagsrummet

Jag är super nöjd med deras arbete. Väldigt snabbt och smidigt och professionellt. Väldigt fint jobb och noggrant. Jag ger en 5 högsta betyget. De är lätt värd det bästa.

– Firiba Huseini (2021-12-20)

S

Renovering

De har renoverat min lägenhet (byggt om i köket, satt in nya dörrar, målat väggar, tak, lagt nya golv, fixat små saker, monterat nya möbler m.m.) - Jag tycker att det har blivit fantastiskt fint! Allt känns så rent och fräscht. De har gjort jobbet väldigt noggrant. Jag är väldigt nöjd. - Duktiga, professionella, noggranna, pålitliga och supertrevliga :)

– Sylwia (2021-11-17)

T

Renovering

Amazing Bygg AB har renoverat vår lägenhet. Montering av möbler från IKEA (garderob och kök), spackling, målning. Alt var väl planerat och organiserat. Resultatet blev helt perfekt! Vi är så nöjda med deras arbete. Vi kommer anlita dem igen redan i sommar för mer arbete.

– Tomas (2021-11-10)

K

Renovering av kök och väggar

De hjälpte mig med köksrenovering och renovering av väggarna. Jag är jätte nöjd med slutresultat. Arbetet gjordes noggrant och i rätt tid. Jag var tillräckligt informerad av dem. Amazing Bygg AB är ett trevligt och professionellt företag. Jag kan ärligt rekommenderar dem och kommer anlita företaget igen vid renoveringsbehov.

– Karina (2021-10-07)

T

Badrumsrenovering

Oliwia har hjälpt mig med ett badrum. Jobbet blev utfört korrekt och fint.

– Tomas (2021-10-05)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...