Trägo Sverige AB

Vi är ett professionellt Värmland-baserat företag med över 35 års erfarenhet inom branschen! Vi utför tvättning och målning av plåttak, tegeltak, fasader med mera. Flagnande plåtisol- och plastisoltak är vår specialitet. Vattenblästring 600/30/95 Vi är återförsäljare av TEKNOS målarfärger. Vi tillverkar, säljer och monterar knuttimmrade attefallshus, friggebodar, bastun, flytande stugor med mera. Vi har en egen fabrik i Sunne. Vi monterar golv, totalrenoverar hus och lägenheter, samt bygger altaner, förråd, garage med mera. Vi utför badrumsrenoveringar, lägger klinkers och kakel, samt monterar FIBO TRESPO kök- och våtrumsskivor. Vi erbjuder magasinering och uthyrning av containers i Sunne med omnejd. Hos oss får du alltid ett fast pris så att du vet vad det kostar utan några dolda avgifter. Vi kan även jobba löpande på timdebitering om så önskas.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Trägo Sverige AB har utfört.

Referensjobb "" utfört av Trägo Sverige AB

Referensjobb "Grillbord med sittplatser. Kanon" utfört av Trägo Sverige AB

Grillbord med sittplatser. Kanon

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Trägo Sverige AB.

J

Vattenskadad källare

Dem gjorde om och inredde vår vattenskadade källare. tider och priser hölls, vi är nöjda!

– JH (2021-06-28)

G

Golvbyte 90 Kvm

Vi anlitade Trägo för ett golvbyte. vi är supernöjda. Dem är lyhörda, bra kommunikation och håller både priser och tider. Vi rekommenderar Trägo varje dag i veckan!

– Gun (2021-01-28)

K

Golvläggning och byte av dörrar.

De gjorde ett kanonjobb , har inget att klaga på , jag kan verkligen rekommendera Trägo.

– Ke (2020-12-02)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...