Trägo Sverige AB

Välkommen till Trägo Sverige AB Vi är ett professionellt Värmland-baserat företag med över 37 års erfarenhet inom branschen! Vi utför tvättning och målning av plåttak, tegeltak, fasader med mera. Flagnande plåtisol- och plastisoltak är vår specialitet. Vattenblästring 600/30/95 Vi är återförsäljare av TEKNOS målarfärger. Vi monterar golv. Hos oss får du alltid ett fast pris så att du vet vad det kostar utan några dolda avgifter. Vi kan även jobba löpande på timdebitering om så önskas.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Trägo Sverige AB har utfört.

Referensjobb "Takrengöring" utfört av Trägo Sverige AB

Takrengöring

Att rengöra taket från mossa och alger är viktigt för takets kondition, det ser bättre ut och vattenavrinningen fungerar bättre. Vi behandlar alltid taket med RENSA "anti mould" medel från TEKNOS® efter en takrengöring.

Referensjobb "Fulla hängrännor" utfört av Trägo Sverige AB

Fulla hängrännor

Med ett tageltak får du förr eller senare överfulla hängrännor på grund av all sand som lossnar från taket och mossa som växer. Givetvis så spolar vi ur dem efter att takrengöringen är färdig.

Referensjobb "Tegeltaksmålning" utfört av Trägo Sverige AB

Tegeltaksmålning

Ett målat tegeltak ger ett lyft åt hela huset och förlänger takets livslängd avsevärt. Om man målar taket så slipper man även problemet med överfulla hängrännor framöver.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Trägo Sverige AB.

A

få takpanel uppsatt i vardagsrum

Ett arbete av två herrar, utfört intill perfektion. Dessutom la de nytt golv, med samma resultat. De fick också friheten att själva köpa o forsla hit material, detta också gjort med fantastisk känsla för kvalitet/pris. Mer än nöjd, ska anlita igen när jag ska lägga nytt golv i hall/sovrum

– Annika (2022-02-23)

J

Vattenskadad källare

Dem gjorde om och inredde vår vattenskadade källare. tider och priser hölls, vi är nöjda!

– JH (2021-06-28)

G

Golvbyte 90 Kvm

Vi anlitade Trägo för ett golvbyte. vi är supernöjda. Dem är lyhörda, bra kommunikation och håller både priser och tider. Vi rekommenderar Trägo varje dag i veckan!

– Gun (2021-01-28)

K

Golvläggning och byte av dörrar.

De gjorde ett kanonjobb , har inget att klaga på , jag kan verkligen rekommendera Trägo.

– Ke (2020-12-02)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...