Kera Bygg AB

OM KERA BYGG AB Kera Bygg AB grundades i december 2020 av Mathias Marjakangas och trots att företaget är ungt så har Mathias arbetat inom byggbranschen i hela sitt arbetsliv. Mathias började sin karriär som snickare på SATAB Södertälje AB redan som tonåring, då som anställd, men efter en tid så startades det enskilda företaget MM Marjakangas Bygg och under 13 år skapades en nöjd och trogen kundkrets samt ett pålitligt kontaktnät. Men efter sökandet av nya utmaningar och erbjudandet att få sätta sig in i en annan del av byggbranschen så tog Mathias anställning hos Skyddsrumsspecialisten i Sörmland och fick där kunskap och erfarenhet om arbetet med Sveriges skyddsrum. Men efter några år blev längtan, att återigen få driva ett eget byggföretag, för stor och det resulterade i att Kera Bygg AB föddes. Många tidigare stamkunder till MM Marjakangas Bygg gladdes över detta. Ganska snart insåg Mathias att ytterligare en snickare behövde anställas och senare tillkom även en administratör. De första åren för Kera Bygg AB har gått bättre och vuxit snabbare än vad vi kunnat hoppats på och vi ser fram emot utmaningen att expandera för att möta kundernas efterfrågan.

Text visas om bilden är trasig Besök gärna vår Instagram! Text visas om bilden är trasig Besök gärna vår Facebook! VI GENOMFÖR DINA BYGGDRÖMMAR I ett nära samarbete med dig som kund planerar och slutför vi era byggdrömmar, stora som små. Alla projekt är lika viktiga och kvalitet samt att du som kund är nöjd med resultatet är målet för oss. Text visas om bilden är trasig Kera Bygg AB Hälltorp 1 647 95 Åkers Styckebruk 📞 070 26 44 225 📧 kerabygg@gmail.com Text visas om bilden är trasig Besök gärna vår hemsida!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Kera Bygg AB har utfört.

Referensjobb "" utfört av Kera Bygg AB

Referensjobb "" utfört av Kera Bygg AB

Referensjobb "Altan" utfört av Kera Bygg AB

Altan

Referensjobb "Altan/Trädäck" utfört av Kera Bygg AB

Altan/Trädäck

Referensjobb "Pooldäck" utfört av Kera Bygg AB

Pooldäck

Referensjobb "" utfört av Kera Bygg AB

Referensjobb "Tak" utfört av Kera Bygg AB

Tak

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Kera Bygg AB.

G

Renovering/byte av kök på ett hus byggt 1918.

Många år sedan senaste köksbytet. Vi behövde ta ett helhetsgrepp med tilläggsisolering, åtgärda fuktskadade takbalkar, ny panel och köksinredning. Tack Mathias för dina bra råd och idéer, din arbetsglädje och punktlighet. Du är inte rädd för överraskningar när det rivs i gamla hus, du löser dem och håller tidsplanen! Nu i februari är det dags igen med tilläggsisolering, rikta av övervåningen, nytt golv och panela tak och väggar.

– Gunilla och Terje Strängnäs (2021-01-26)

H

Arbeten på vår kulturhistoriska fastighet

Mathias Marjakangas har utfört arbeten på vår kulturhistoriska fastighet. Stora som små arbeten i Huvudbyggnad bl a kök samt andra renoveringar av bryggor och jordkällare. Även förarbete inför installation av förbränningstoalett har utförts på ett förtjänstfullt sätt. MM har även övervakat inhyrda entreprenörer såsom kakelugnsmakare, målare & elektriker. Vi som kund har fått förstklassigt arbete genom en ansvarig huvudman. Som en genom åren van byggbeställare kan jag och min fru gärna ge MM högsta betyg! 5 av 5

– Hans B Enhörna (2020-06-15)

A

Flertalet renoveringar

Vi har nyttjat MM:s tjänster med lyckat resultat sedan 2014 i Hammersta; Nytt avloppssystem Omläggning av tak på 2 hus Underarbete 2 badrum Uppförande av isolerad friggebod i lösvirke Uppförande av stenmur samt plattläggning utomhus MM ställer alltid upp (ofta med kort varsel), kluriga lösningar på både stora och små problem, vilket gör att vi numera betraktar MM som vår ”hustomte”.

– Angelo (2014-12-01)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...