Kera Bygg AB

Välkommen till Kera Bygg AB Vi på Kera bygg AB har över 13 års erfarenhet från branschen och utför alla typer av bygguppdrag där vi utgår från ditt behov som kund. Inget jobb är för stort eller litet för oss, Vi gör allt från små renoverings/byggprojekt till nybyggen av hus! Vi innehar de certifieringar och utbildningar som krävs – bland annat så innehar vi utbildning och behörighet för sten,- berg,- betongspräckning med simplex krutpatroner. Från MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap är vi även certifierade skyddsrumsentreprenörer.

Mathias Marjakangas 070-264 42 25 kerabygg@gmail.com Besök gärna vår Instagram! Besök gärna vår Facebook!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Kera Bygg AB har utfört.

Referensjobb "" utfört av Kera Bygg AB

Referensjobb "" utfört av Kera Bygg AB

Referensjobb "Altan" utfört av Kera Bygg AB

Altan

Referensjobb "Altan/Trädäck" utfört av Kera Bygg AB

Altan/Trädäck

Referensjobb "Pooldäck" utfört av Kera Bygg AB

Pooldäck

Referensjobb "" utfört av Kera Bygg AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Kera Bygg AB.

G

Renovering/byte av kök på ett hus byggt 1918.

Många år sedan senaste köksbytet. Vi behövde ta ett helhetsgrepp med tilläggsisolering, åtgärda fuktskadade takbalkar, ny panel och köksinredning. Tack Mathias för dina bra råd och idéer, din arbetsglädje och punktlighet. Du är inte rädd för överraskningar när det rivs i gamla hus, du löser dem och håller tidsplanen! Nu i februari är det dags igen med tilläggsisolering, rikta av övervåningen, nytt golv och panela tak och väggar.

– Gunilla och Terje Strängnäs (2021-01-26)

H

Arbeten på vår kulturhistoriska fastighet

Mathias Marjakangas har utfört arbeten på vår kulturhistoriska fastighet. Stora som små arbeten i Huvudbyggnad bl a kök samt andra renoveringar av bryggor och jordkällare. Även förarbete inför installation av förbränningstoalett har utförts på ett förtjänstfullt sätt. MM har även övervakat inhyrda entreprenörer såsom kakelugnsmakare, målare & elektriker. Vi som kund har fått förstklassigt arbete genom en ansvarig huvudman. Som en genom åren van byggbeställare kan jag och min fru gärna ge MM högsta betyg! 5 av 5

– Hans B Enhörna (2020-06-15)

A

Flertalet renoveringar

Vi har nyttjat MM:s tjänster med lyckat resultat sedan 2014 i Hammersta; Nytt avloppssystem Omläggning av tak på 2 hus Underarbete 2 badrum Uppförande av isolerad friggebod i lösvirke Uppförande av stenmur samt plattläggning utomhus MM ställer alltid upp (ofta med kort varsel), kluriga lösningar på både stora och små problem, vilket gör att vi numera betraktar MM som vår ”hustomte”.

– Angelo (2014-12-01)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...