Skånes Badrumsexpert AB

Badrumsrenovering med stil! Vi är ett byggföretag baserat i Hjärup med inriktning på badrum. Vi erbjuder både helhetslösningar och mindre renoveringar. Vi utför även snickeriarbeten, putsarbeten, flytspackling i badrum, montering av fuktskydd mm Vår ide Vi har alltid kvalitet i fokus och lämnar ingenting åt slumpen. Om du engagerar oss i ett projekt så kommer vi inte lämna förrän Du är nöjd med jobbet. Det tillkommer ALDRIG några extraavgifter eller oväntade utgifter, utan konsultation med Er. Vill Ni har något extra gjort så görs det efter överenskommelse. Du kan även vara trygg med att dammskydd och städning alltid ingår. Vi täcker alltid hela vägen från ytterdörr till arbetsplats och monterar skyddsplast och dammskydd vid behov. Våra hantverkare har lång och bred erfarenhet och naturligtvis är vi behöriga enligt BKR.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Skånes Badrumsexpert AB har utfört.

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Skånes Badrumsexpert AB

Badrumsrenovering

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Skånes Badrumsexpert AB

Badrumsrenovering

Referensjobb "Glasvägg - Badrumsrenovering" utfört av Skånes Badrumsexpert AB

Glasvägg - Badrumsrenovering

Referensjobb "Glasparti med skjutdörrar" utfört av Skånes Badrumsexpert AB

Glasparti med skjutdörrar

Referensjobb "Kösksrenovering" utfört av Skånes Badrumsexpert AB

Kösksrenovering

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Skånes Badrumsexpert AB

Köksrenovering

Referensjobb "Klinkersgolv och spottar i taket." utfört av Skånes Badrumsexpert AB

Klinkersgolv och spottar i taket.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Skånes Badrumsexpert AB .

J

2 badrum, tätskikt och plattsättning

Projektet handlade om tätskikt och plattsättning av 2 badrum med bl.a. nischer och helintegrerade toaletter. Samt plattsättning av 160 kvm golv allt i Kalksten 400XLPL. Vid offert och besök kom Pontus på sekunden avsatt tid vilket är ett stort plus i min värld. Det levererades en offert som var detaljerad ner på silikon mängd och sophantering. Vi valde Skånes Badrumsexpert av flera skäl men bl.a. sin uppriktighet och kunnande. Detta var ett stort projekt som skulle spänna över 4 veckor med deadline inför vår inflytt. Trots en skada jobbade Pontus in all tid som förlorats på bl.a. sjukhus och levererade ett färdigt resultat i tid. Stor fördel med Skånes Badrumsexpert är den kontinuerliga kontakten vi hade, jag kände mig aldrig orolig att bygget skulle stanna av eller annat. Jag ger Skånes Badrumsexpert 5 stjärnor och önskar med detta förmedla trygghet till andra att både resultat och kostnad motsvarar offert och genomgång av projektet.

– Joachim Rapp (2022-02-21)

A

Renovering vindsvåning

Vi har anlitat Badrumsexperten för vår vindsvåning, flyttat vägg och bygga nytt loft med skjutdörrar. Pontus som driver företaget är genuint intresserad av att göra sina kunder nöjda. Ger en tydlig offert innan kontrakt skrivs. Tar kontakt då osäkerheter/oklarheter i projektet uppstår för att säkerhetsställa att allt blir som kunden vill. Vi har varit supernöjda och kommer definitivt anlita Pontus igen om vi skulle få behov. Vi ger 5 i betyg!

– Anette (2021-01-14)

W

Totalrenovering av ett badrum

Jobbet har utförts proffsigt och till förväntad kvalitet och inom lovad tid. Kontakten med företaget var från början bra båda när vi frågade om det var ett jobb de kunde göra, och under projektet. Offerten var bra. De gjorde en bra planering av tiden.

– Wioletta och Allan (2020-10-09)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...