Vi fixar i Örebro AB

Bild av företag Vi fixar i Örebro AB

Välkommen till Vi fixar i Örebro Ab! Här kan du få hjälp med alla möjliga saker som rör ditt hus eller din lägenhet: Renoveringar, underhåll, byggnationer och trädgårdsskötsel. Hör av dig så träffas vi och pratar om ditt projekt! • Vi kommer på utsatt tid • Jobbet blir färdigt i tid • Vi städar efter oss • Gratis hembesök • Skriftlig offert med fast pris

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Vi fixar i Örebro AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Vi fixar i Örebro AB.

D

Byte av fasad på östergavel

Jag anlitade Vi fixar i Örebro AB för byte av panel på en östergavel. Arbetet, priser och tider har utförts exemplariskt och jag ger dem en 5 på er skala.

– Dennis (2021-03-12)

F

Renovering av vardagsrum

Vi Fixar hjälpte oss att renovera vårt vardagsrum/matsalsrum med nytt golv, nya ytskikt på väggar, nya golvlister, taklister och foder och omdragning av all el i rummen. Vi är nöjda med resultatet och de har varit jättebra att ha att göra med. Vi hade ett klagomål när de var klara men det kom de och fixade på direkten. Priset stämde med offerten vi fick.

– Fredrik (2021-03-11)

F

Renovering av sovrum och trapphus i villa

Daniel Krieg och hans team på Vi fixar har hjälpt oss med att renovera sovrum och trapphus i ett 1920-tals villa med strålande resultat. Både vänliga och noggranna, har de hållit de överenskomna tider och priser och levererat arbete av oerhört hög kvalitet.

– Frederic och Elisabeth (2021-01-25)

G

Byta köksbänk samt sätta in diskbänk

Vi Fixar har bytt köksbänk och satt in en diskbänk. Jag är helnöjd. Trevligt bemötande och bra jobb gjort!

– Gunilla (2021-01-25)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt