Linus Bygg och Fastighetsservice AB

Linus bygg är ett väletablerat och komplett bygg företag som utför alla vanligt förekommande bygg, renovering och servicearbeten vid nybyggnationer, ombyggnader och tillbyggnader. Linus bygg & fastighetsservice startade sin verksamhet den 30 augusti 2009.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Linus Bygg och Fastighetsservice AB.

K

Riva garage samt uppföra nytt uterum

Jag har fått hjälp med att riva ett garage/förråd och byggt upp ett nytt uterum som är delvis inglasat. Jag är helnöjd och han har gjort ett strålande arbete. Det jag gillar bäst med honom är att han lyssnade in och var lyhörd under arbetets gång.

– Kristina S Uppsala (2022-06-13)

M

Stenläggning, planteringsytor, m.m

Linus genomförde ett större trädgårdsarbete, inkl läggning av gatsten, montering och svetsning av rabattkanter, samt skapade underlag för asfaltering. Arbetet genomfördes ordentligt, och resultatet blev bra. Linus är ansvarsfull, trevlig och smidig att samarbeta med.

– Mikael (2021-05-15)

A

Fasadbyte , offert

Gav ett gott intryck och jag fick en väl skriven offert. Jag kommer inte komma igång med jobbet i år. Troligtvis kontaktar jag honom senare.

– Annika HL (2020-02-24)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...