WestHus AB

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som WestHus AB har utfört.

Referensjobb "Fasadmålning" utfört av WestHus AB

Fasadmålning

Referensjobb "" utfört av WestHus AB

Referensjobb "" utfört av WestHus AB

Referensjobb "Terassbygge" utfört av WestHus AB

Terassbygge

Referensjobb "Tapetsering, Mölndal" utfört av WestHus AB

Tapetsering, Mölndal

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för WestHus AB.

J

Målning

Vi anlitade dem för målning av vårt hus i Mölnlycke Detta arbete gjordes i April, så vädret var lite nyckfullt med kylan .. Men allt arbete utfördes professionellt, med tvätt, skrapning och målning. Överenskommen tid för arbetet hölls och inga färgrester på tomten efteråt. Målarna var trevliga och väl värda en kopp kaffe då och då. Vi är nöjda med resultatet av målningen och ger en 5:a i betyg.

– JOHNNY (2020-07-10)

S

Flertalet jobb (vindskivor, farstu, altan)

Jag ville ha hjälp med att byta vindskivor, reparera farstu taket som ruttnat och för att komma åt detta byttes även plåttaket samt bygga en altan. Kändes väldigt tryggt från första mötet när jag och Linus gick igenom jobbet. Han förklarade att farstu taket skulle bli dyrt eftersom det inte gick att återanvända plåten, han förklarade också att konstruktionen var felkonstruerad från början och det var därför det blivit vattenskadat. Han tipsade om att montera en stupränna (blev väldigt bra). När vi tittade på vindskivorna såg Linus också att några av takbrädorna inte såg bra ut. Jag fick separat offert på det jobbet. Priset blev enligt överenskommet. Jobbet drog ut på tiden, men detta var överenskommet mellan oss, det kom ett annat akut jobb emellan och eftersom vi inte hade någon brådska med vårt jobb så var det OK. Efter utfört jobb städade de undan efter sig. Jag är väldigt nöjd med resultatet och vi hade bra dialog om vad som skulle göras vid varje steg. Kan verkligen rekommendera dem.

– SIGUN E (2019-12-19)

C

Renovering vindsvåning

De satte upp väggar på vår vindsvåning så det blev två rum med varsin dörr. Det funkade kanon, dom jobbade på bra och resultatet blev precis så som jag tänkt mig. Ger dom 5 i betyg.

– CHARLOTTE E (2019-12-18)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...