WestHus AB

Bild av företag WestHus AB

NOGGRANNHET ÄRLIGHET KVALITE - Är några ledord som vi på WestHus följer och jobbar efter! Vi strävar att sätta kunden och dennes önska i fokus, för att du som kund ska få ut så mycket som möjligt, känna er trygga och för att vi ska uppnå det bästa möjliga resultat erbjuder Westhus även totalentreprenad och samarbetar med ett flertal välrenommerade partners som uppfyller företagets krav på kvalitét och professionalism, vilket innebär att vi kan erbjuda det mesta som har med byggnation och fastigheter att göra. Vi på WestHus är noggranna med en väl utförd offert, kontraktsbiten och en betalningsplan. På så sätt sker inga överraskningar mot dig som kund. Vi har som policy att aldrig lämna en kund förrän kunden är nöjd med vårt arbete. Ett bra utfört arbete är vår främsta reklam. Styrkan hos oss är att vi gör totalentreprenader, allt för att underlätta för kunden!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som WestHus AB har utfört.

Före/Efter

Altanbygge med platta för uterum

Takrenovering/takomläggning

Bygge av lösvirkeshus

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för WestHus AB.

M

Altanrenovering

Vi fick hjälp med altanrenovering. Resultatet blev bra och priserna samt tidsplanen hölls. Summa summarum får de slutbetyget 4.5

– Margit (2021-09-13)

J

Målning

Vi anlitade dem för målning av vårt hus i Mölnlycke Detta arbete gjordes i April, så vädret var lite nyckfullt med kylan .. Men allt arbete utfördes professionellt, med tvätt, skrapning och målning. Överenskommen tid för arbetet hölls och inga färgrester på tomten efteråt. Målarna var trevliga och väl värda en kopp kaffe då och då. Vi är nöjda med resultatet av målningen och ger en 5:a i betyg.

– JOHNNY (2020-07-10)

S

Flertalet jobb (vindskivor, farstu, altan)

Jag ville ha hjälp med att byta vindskivor, reparera farstu taket som ruttnat och för att komma åt detta byttes även plåttaket samt bygga en altan. Kändes väldigt tryggt från första mötet när jag och Linus gick igenom jobbet. Han förklarade att farstu taket skulle bli dyrt eftersom det inte gick att återanvända plåten, han förklarade också att konstruktionen var felkonstruerad från början och det var därför det blivit vattenskadat. Han tipsade om att montera en stupränna (blev väldigt bra). När vi tittade på vindskivorna såg Linus också att några av takbrädorna inte såg bra ut. Jag fick separat offert på det jobbet. Priset blev enligt överenskommet. Jobbet drog ut på tiden, men detta var överenskommet mellan oss, det kom ett annat akut jobb emellan och eftersom vi inte hade någon brådska med vårt jobb så var det OK. Efter utfört jobb städade de undan efter sig. Jag är väldigt nöjd med resultatet och vi hade bra dialog om vad som skulle göras vid varje steg. Kan verkligen rekommendera dem.

– SIGUN E (2019-12-19)

C

Renovering vindsvåning

De satte upp väggar på vår vindsvåning så det blev två rum med varsin dörr. Det funkade kanon, dom jobbade på bra och resultatet blev precis så som jag tänkt mig. Ger dom 5 i betyg.

– CHARLOTTE E (2019-12-18)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...