LEVEL UP BYGG AB

Varmt välkommen till Level Up Bygg AB Vi är byggföretaget för dig som behöver professionell hjälp med ditt bygg- eller renoveringsprojekt i Stockholm. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert. Vi är ett engagerat och väletablerat byggföretag från Stockholm som utför allt från mindre ROT-projekt hos privatpersoner till större byggprojekt åt företag och fastighetsägare.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som LEVEL UP BYGG AB har utfört.

Referensjobb "Kreditvärdig " utfört av LEVEL UP BYGG AB

Kreditvärdig

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för LEVEL UP BYGG AB.

E

Installation av el och vatten till tvättmaskin

Fick arbetet utfört snabbt och professionellt, på flexibla tider, och även inklusive extra småfix med VA och el som jag kom på efter att ha tagit offert. Jättebra upplevelse.

– Ella Elonen (2021-11-03)

A

Renovera 50-tals hus

Level Up Bygg har hjälpt oss med renoveringen av ett 50-tals radhus vars innanmäte & tekniska skick var från mitten av 70-talet. Under renoveringen gjordes samtliga ytskikt om tillsammans med både nya & slipade originalgolv. Målning med grundarbete stack ut rejält och fick stående ovationer från byggkunniga bekanta. Strax innan inflyttningen blev dock elektrikern sjuk och med kort varsel och mitt under pågående flytt kom en ny kille ut, denna rekommenderade byte av el-central efter att dolda täcklock med brunnen kabel bakom upptäcktes i den ännu ej renoverade källaren. Arbetet påbörjades omgående och tog 2 dagar, dem jobbade kväll samt helg för att få till det så att vi kunde flytta in som planerat. Hatten av!! Utöver detta gjordes även ett helt nytt kök med flytt av både vatten & avlopp. Helt nytt badrum med komplicerat handskuret oktagonklinker. Efter inflytten byggdes en 15 kvm bod på tomten med lösvirke, arbetet tog ca 1 vecka, boden är superfin och rejäl med både el & isolering. Därefter kunde vi äntligen tömma källaren och påbörja det sista inomhus. I källaren gjordes planlösning om, ny el drogs, pannrummet revs och blev tvättstuga med dusch & WC. Samtliga klädkammare/förråd fick inredning och alla ytskikt gjordes om. Dem avslutade arbetet med att göra nya altaner och staket till grannarna samt plank med dörr till baksidan som leder ut på cykelväg. Genom hela processen har dem hållit planerad budget, förutom i de fall när något oförutsett dykt upp, varpå jag fått vara delaktig i olika beslut, kostnader & kreativa eller traditionella lösningar. Lätta att få tag i, lämnar alltid en städad arbetsplats samt ett glatt humör trots långa dagar. Vi har nu bott i huset i 1 år och trivs kalas. Det är vår plats på jorden & vi trivs så bra! Förutom att 5-åringen repat ett par av väggarna så håller allt mycket bra och vi får ofta höra att det är superfint gjort av bekanta och besökare. Tack alla kämpar på Level Up!

– Anton (2021-09-20)

F

Renovera min lägenhet

Jag är väldigt nöjd med renoveringen av min lägenhet. Allt är väldigt noggrant, snyggt och bra gjort och det gick enkelt och snabbt att få kontakt vid frågor och funderingar.

– Fanny (2021-06-15)

F

Renovera min lägenhet

Jag är väldigt nöjd med renoveringen av min lägenhet. Allt är väldigt noggrant, snyggt och bra gjort och det gick enkelt och snabbt att få kontakt vid frågor och funderingar.

– Fanny (2021-06-15)

A

Totalrenovering

Level Up BYGG AB utförde ett fantastiskt arbete till det rätta priset. Medarbetarna är otroligt kunniga, trevliga samt effektiva och var under hela processen lyhörda till våra önskemål. Vi utförde en totalrenovering av vårt radhus som inkluderade byte av el samt vvs, slipning av golv, renovering av två toaletter, ändringar i planlösningen och uppfräschning av alla ytskikt. Resultatet blev bättre än vi någonsin kunde förvänta oss. Vi är otroligt nöjda och rekommenderar varmt Level Up!

– Alex & Julia Hermansson (2021-05-05)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...