LEVEL UP BYGG AB

Varmt välkommen till Level Up Bygg AB Vi är byggföretaget för dig som behöver professionell hjälp med ditt bygg- eller renoveringsprojekt i Stockholm. Kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfri offert. Vi är ett engagerat och väletablerat byggföretag från Stockholm som utför allt från mindre ROT-projekt hos privatpersoner till större byggprojekt åt företag och fastighetsägare.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som LEVEL UP BYGG AB har utfört.

Referensjobb "Kreditvärdig " utfört av LEVEL UP BYGG AB

Kreditvärdig

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för LEVEL UP BYGG AB.

A

Källare med badrum, klinker + 1 badrum och 1 wc

Mycket nöjda med Levelup som helhetsleverantör. Vi gjorde ett badrum, en wc och en relativt omfattande renovering av källaren ihop med en elrenovering. Där vi bla gjorde en tvättstuga med tillhörande badkar och ett kontor. Det uppkom problem på vägen men vi kunde tillsammans hitta lösningar för att komma vidare. Levelup är snabba på återkoppling och jobbar i ett högt tempo med god planering. Deras hantverkare, rörmokare och elektriker är väldigt kunniga och de är väldigt duktiga på det dem gör. Vi är väldigt nöjda med resultatet. Alla mina varmaste rekommendationer! / Amanda

– Amanda (2022-06-14)

T

Rörarbete

Bytte sönderfrusen vattenutkastare. Rörmokare gjorde bra jobb

– Torgny D (2022-04-11)

L

Badrumsrenovering

Högsta betyg för noggrannhet, tidshållning och sin kommunikativa förmåga! Utmärkt slutresultat.

– Lars S (2022-04-04)

W

Badrumsrenovering på Kungsholmen

Vi använde oss av Level Up vid vår totala badrumsrenovering som gick mycket bra. Det var i stora drag enligt tidsplan och med ett resultat i linje med våra höga förväntningar. Givetvis så blir saker ibland från början inte riktigt hur man tänker sig, men det var lätt att kommunicera projektledare och hantverkare på plats (även om språket kunde försvåra ibland) för att till slut få det som vi ville. Bra och nöjda!

– Wiktor M (2022-03-29)

E

Installation av el och vatten till tvättmaskin

Fick arbetet utfört snabbt och professionellt, på flexibla tider, och även inklusive extra småfix med VA och el som jag kom på efter att ha tagit offert. Jättebra upplevelse.

– Ella Elonen (2021-11-03)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...