AMDO S - hus AB

Bild av företag AMDO S - hus AB

Välkommen till AMDO S - hus AB! Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för AMDO S - hus AB.

J

Hall, badrum, tvättstuga, sovrum

Hans, som driver företaget, var inte där och ledde arbetet, vilket orsakade stora förseningar och dåligt utförande. Vi kunder fick handhålla hantverkarna varje dag för att undvika katastrofala lösningar. Allt arbete är utfört av ocertifierade, vi hade en incident med elen där all vår elekronik brann upp. Det var inte deras fel menade Hans. Vi får hoppas att tätskikt och rör håller. Hans har en konstig attityd, pratade mycket om bra och dåliga kunder. Jag inser nu att det var en varningsklocka. Fick tjata till mig kvalitetsdokument i slutet, till slut fick jag ett, men utan info om nya golvbrunnar. Har bett hans att skicka en ny, men förväntar mig inte att få det. Possitivt var att det alltid var någon på bygget, och vissa av hantverkarna var skickliga. Betalning skedde i efterhand, vilket också var ett plus. Materialkonstnaden var rimlig.

– Jakob (2022-11-01)

B

Proffsigt och välgjort

Hela projektet på 5 parhus (10 lägenheter a 130 kvm) förflöt i princip friktionsfritt. Yttre miljö drigs med lite förseningar pga corona, Telge Nät. I övrigt superbra.

– Brf Formningehöjden i Hölö (2021-12-13)

P

Komplementbyggnad, pool, stensättning samt totalrenovering av huvudbyggnad

Jag har anlitat AMDO för att bygga en större komplementbyggnad (70 kvm) som innehåller stort umgängesrum, bastu, WC & dusch samt ett teknikrum för drift av pool. De har även gjort allt arbete kring ett poolbygge, exklusive själva installationen av apparaturen och liner. De har även byggt ett garage med förråd (50 kvm) , ihopbyggt med huvudbyggnaden och en stor altan ovanpå den. Dessutom har de gjort en stor stenläggning i skiffer mellan pool och komplementbyggnaden (150 kvm). Utöver detta har de även totalrenoverat huvudbyggnadens interiör med nya väggar, tak, kök, badrum, slipade golv och platsbyggda möbler. Resultatet har varit fantastiskt bra, hög kvalitet på konstruktion och finish, lyhörda för våra behov och samtidigt aktivt kreativa i förslag på lösningar och alternativa idéer kring design. Arbetsmoralen har varit mycket hög, fokus har hela tiden legat på att skapa resultat. Tidplanen är svår att uttala sig om eftersom vi kontinuerligt under projektets gång har gjort förändringar och lagt till fler saker, vilket de har anpassat sig till utan problem. Vi tillämpade löpande räkning på majoriteten av arbetet. När vi jämförde priser på vad det skulle kostat med andra leverantörer så blev det nästan alltid billigare med AMDO än med alternativen. Mitt helhetsintryck måste bli en 5: a. Jag kan varmt rekommendera Hasse och hans duktiga gäng!

– Peter (2021-11-24)

L

Renovering av golv i tvättstuga i källaren

Jag anlitade AMDO hus AB när jag behövde åtgärda mitt källargolv i tvättstugan som var riktigt dåligt. AMDO gjorde ett riktigt bra jobb med att bila bort det gamla golvet och och sänkte sedan golvet och gjöt sedan ett nytt golv och la sedan in nytt klinkersgolv. Jag är riktigt nöjd med resultatet.

– Lars (2020-08-15)

Kontakt