MyraMax bygg AB

Du önskar vi förverkligar! MyraMax bygg är ett nystartat och växande byggföretag med många kompetenser och många års arbetserfarenhet inom nybyggnation och renovering av främst inomhusmiljöer i villor och lägenheter. Badrum, kakel och klinker, kök, golv, måleri och tapetsering, installeringar och monteringar och mycket mer. En del av våra uppdrag är snickeriarbete såsom altaner och anpassning av möbler efter utrymmen. MyraMax har behörighetsbevis för utförandet av arbeten enligt BBV, Byggkeramiksrådets Branschregler för våtrum. Vi samarbetar med etablerade och kompetenta VVS- och elmontörer. Kontakta oss gärna. Vi träffas och hör era önskemål och kommer med förslag på utförandet. Vi jobbar i Stockholm med omnejd.

Kontakt: www.myramaxbygg.se myramaxbygg@gmail.com Tanja Conradsson: 07621 004 21 Vladimir Conradsson: 07656 787 43

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som MyraMax bygg AB har utfört.

Referensjobb "Golv" utfört av MyraMax bygg AB

Golv

Parkett

Referensjobb "Badrum" utfört av MyraMax bygg AB

Badrum

Referensjobb "Badrum" utfört av MyraMax bygg AB

Badrum

Referensjobb "Badrum" utfört av MyraMax bygg AB

Badrum

Referensjobb "Badrum" utfört av MyraMax bygg AB

Badrum

Referensjobb "BAS P/BAS U" utfört av MyraMax bygg AB

BAS P/BAS U

Intyg Byggarbetsmiljösamordnare BAS P/BAS U

Referensjobb "Ny klinker och parkett" utfört av MyraMax bygg AB

Ny klinker och parkett

Referensjobb "Ny parkett" utfört av MyraMax bygg AB

Ny parkett

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för MyraMax bygg AB.

T

Ny parkett i hall

Dom la ny parkett i vår hall samt klinkers innanför entredörren. Kom när dom skulle, ringde när det var någon oklarhet, klart enl överenskommelse, kostnad enligt offert, resultatet som förväntat. Med andra ord, precis som ett uppdrag ska skötas och utföras. Det är ju inte ofta det sker.

– Tonny (2022-08-22)

J

Golvjämning med flytspackel

Jättenöjd med resultatet. MyraMax flytspacklade golvet i vår lägenhet och resultatet blev mycket bra. Allt gjordes snabbt och tillförlitligt och vi kommer att kontakta MyraMax igen för nästa projekt. Tack så mycket!

– Johannes (2022-07-25)

M

Flytspackla plus lägga klinker

Fick hjälp med att flytspackla och lägga klinker i vår hall. Allt utfördes enligt överenskommelse och det gick väldigt smidigt, bra kommunikation och flexibilitet. Jag kan rekommendera MyraMax till liknande uppdrag.

– Marcus (2022-06-29)

M

Sätta trösklar och foder

Mycket nöjd. Bra kommunikation, väl utfört arbete, allt gick väldigt smidigt. Jag kommer anlita bra byggare igen!

– Maria (2022-06-27)

K

Golv

Vi anlitade MyraMax Bygg för att byta golv på en våning, bygga platsbyggda garderober och arbeten med lister och målningsjobb. Arbetet utfördes i tid och till överenskommet pris. MyraMax gav råd om hur vi skulle få ett stabilt och plant golv i vårt gamla hus. Resultatet blev jättebra. MyraMax bygg anstränger sig verkligen också för att de små detaljerna ska bli rätt, som golvlister och målningsjobb. Vi ändrade oss lite under arbetets gång och det var inget problem eller strul pga ändringen – samarbetet fungerade mycket bra. Det är mer än ett år sedan arbetet blev klart nu och vi är jättenöjda. Jag har rekommenderat MyraMax bygg till släkt och vänner och de har också varit nöjda med arbetet.

– Kenneth (2022-06-23)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...