MyraMax bygg AB

Bild av företag MyraMax bygg AB

Du önskar vi förverkligar! MyraMax bygg är ett växande byggföretag med många kompetenser och många års arbetserfarenhet inom nybyggnation och renovering av främst inomhusmiljöer i villor och lägenheter. Badrum, kakel och klinker, kök, golv, måleri och tapetsering, installeringar och monteringar och mycket mer. En del av våra uppdrag är snickeriarbete såsom altaner och anpassning av möbler efter utrymmen. MyraMax har behörighetsbevis för utförandet av arbeten enligt BBV, Byggkeramiksrådets Branschregler för våtrum. Vi samarbetar med etablerade och kompetenta VVS- och elmontörer. Kontakta oss gärna. Vi träffas och hör era önskemål och kommer med förslag på utförandet. Vi jobbar i Stockholm med omnejd.

Kontakt: Tanja Conradsson: 07621 004 21 Vladimir Conradsson: 07656 787 43 myramaxbygg@gmail.com www.myramaxbygg.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som MyraMax bygg AB har utfört.

3 kvm klinker till hallen

Hänvisar till omdömet på vår profil med samma titel. Vi tog bort en del av parkett och la klinker med golvlist av samma klinker. Väggarna målades

Ny dörr

Första dörren till höger på långsida - öppningen hade varit för stor för dörrens storlek så vi monterade gips med regel, spackla, måla, nya dörrfoder dörrkarm monterades.

Golv

Parkett

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

BAS P/BAS U

Intyg Byggarbetsmiljösamordnare BAS P/BAS U

Ny klinker och parkett

Ny parkett

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för MyraMax bygg AB.

M

Kakla vid diskbänk

Mycket skicklig och mycket bra utfört arbete. Rättade till fel som annan oskicklig hantverkare gjort sig skyldig till. Kom med konstruktiva förslag. Rekommenderas.

– Marit (2023-03-06)

A

Köksrenovering

Vi anlitade MyraMax bygg för en delvis renovering av vårt kök och är otroligt nöjda med både resultat, bemötande och pris! Totalt tog bygget 2 dagar och hantverkarna som var här var mycket trevliga, proffsiga och måna om att alla detaljer blev precis som vi ville ha det, samtidigt som de bidrog med sitt kunnande för att vi skulle kunna fatta rätt beslut. Vi kan inte nog rekommendera MyraMax bygg. Betyget landar på en klar 5:a av 5 möjliga.

– Anna (2023-02-06)

J

Sätta kakel i kök bakom diskbänk

Mycket bra resultat och lätta att ha att göra med!

– Jacob (2023-01-26)

Hantverkarens svar

Tack för god omdöme och tack för gott samarbete!

G

Måla om sovrum

Jag är otroligt nöjd med deras målning av mitt sovrum. Supertrevlig service. Kan varmt rekommendera!

– Gabriella (2022-11-27)

B

3 kvm klinker till hallen

En helt fantastisk hantverkare: väldigt noggrann, ytterst professionell och någon som jag mer än gärna vill anlita framöver! Fixade klinker, målning och dörrar hemma hos mig.

– Branimir (2022-10-03)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt