Jo-Ven Måleri och Entreprenad AB

Bild av företag Jo-Ven Måleri och Entreprenad AB

Vi har lång erfarenhet av alla måleriarbete både invändigt och utvändigt. Vårt mål är att leverera till våra kunder det bästa tjänsten och ge garanti för vårt jobb. Vi strävar efter kontinuerligt utveckling av våra arbetsmoment och använder oss av olika typer av hållbara tekniker och material. Är du en privatkund eller ett företag, som vill måla på nytt eller måla redan en befintlig miljö? Då är vi relevanta för ett professionellt arbete och den perfekta resultaten.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Jo-Ven Måleri och Entreprenad AB har utfört.

Vardagsrum och kök före

Vardagsrum och kök efter

Fasad före målning

Fasad efter målning

Förråd före

Förråd efter

Snyggt golv

Parkett

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Jo-Ven Måleri och Entreprenad AB.

J

Måla 3 rum

De tapetserade och målade 3 rum. Väldigt nöjd. Snabba på att svara på mejl. De blev klara före utsatt tid utan att tumma på kvaliteten. Trevligt bemötande. Kan rekommendera!

– Johannes (2023-09-14)

N

Fasad- och fönstermålning i Täby Kyrkby

Jo-Ven Måleri har varit utmärkt hela tiden. Kompetenta och tydliga under de inledande besöken och diskussionerna. De gav riktigt bra vägledning om alternativ och val. Priset var konkurrenskraftigt. Arbetet utfördes till en riktigt hög standard, vi är mycket nöjda med hur huset och garaget ser ut nymålade och med trä reparerade. Teamet på plats har varit artiga, vänliga och trevliga att ha omkring sig.

– Nicole (2023-08-14)

Hantverkarens svar

Hej Nicole! Tack för så fina ord och för ett strålande samarbete! Det var mycket trevligt och det kändes tryggt att göra uppdraget åt er 🙂. Varma hälsningar, Venera Jo-Ven Måleri AB

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt