AZ Byggnadssnickare

Bild av företag AZ Byggnadssnickare

Hej, Vi på AZ Byggnadssnickare AB är ett etablerat företag med över 10 års erfarenhet inom byggbranschen. Vi är stolta över att erbjuda en omfattande portfölj av byggtjänster och strävar alltid efter att vara det perfekta valet för att förverkliga era projekt. Vi värnar om kvalitet och efterlevnad av gällande lagar och förordningar, vilket garanterar att vårt arbete utförs på bästa möjliga sätt och inom fastställda tidsramar. För oss är säkerheten av största vikt, och därför investerar vi i moderna specialmaskiner och verktyg som möjliggör effektiv och säker byggverksamhet. Vi ser fram emot att höra mer om ert projekt och erbjuder gärna en kostnadsfri offert. För att kunna göra en så korrekt offert som möjligt kommer jag nå ut till dig via telefon för att förstå era specifika behov och önskemål. Med vänliga hälsningar, Abbe +46736762432 info@azbyggnadssnickare.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som AZ Byggnadssnickare har utfört.

Altan

Kök

Tak

Kök

Målning

Målning

Altan

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för AZ Byggnadssnickare.

D

Ommålning och viss spackling 2 sovrum. 15 kvm styc

Snyggt och snabbt jobbat. Bra kommunikation . Inom tidsplan till överenskommet pris. Rekommenderas.

– Daniel Jansson (2024-02-11)

M

Stenläggning på min tomt

De gjorde ett så himla fint och noggrant arbete med min lilla tomt. De la sten så fint. Nu kan jag äntligen använda den.

– Maria (2023-06-28)

A

Altan

Bra jobb, smidig, trevlig och snabb. Fixar material och hellösning eller man kan välja om man vill skaffa material själv. Fin kvalitet och noggrann i sitt utförande!

– Alfred (2023-06-21)

J

Nytt kök

Trevlig, återkopplar snabbt, kommunikativ, serviceminded, lösningsfokuseras och proffsig. Kan varmt rekommendera! Vi är supernöjda med vårt nya kök.

– Johanna (2023-06-17)

P

Sovrum

Abbe fick genomföra målning, rivning sam sätta upp nya väggar. resultatet blev över förväntan och vi är supernöjda, Abbe genomförde arbetet i tid och var duktig på att komma med egna åsikter och förslag. Priset hölls. vi ger honom 5+. superduktig kille som vi kommer anlita igen när behovet uppstår och kommer även rekommendera honom till vänner och bekanta.

– Peter S (2023-04-27)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt