Wilborgsson Byggnadskonsult AB

Bild av företag Wilborgsson Byggnadskonsult AB

Hej och välkommen! Marcus Wilborgsson heter jag. Uppväxt i ett berikande landskap i det vackra Skåne med skapandet i sinnena, hammaren i blodet och stor nyfikenhet för livet. Lärde mig som ung grunderna i snickeriet av min far Bo Svensson och min morfar Gustav Wilborgsson. Har arbetat i min fars familjeföretag i 30 år och med det erfarenhet och stor kundkrets startade jag mitt eget företag 2013 som enskild näringsidkare. "Ingenting är mer berikande än att se kunden nöjd" YRKESKOMPETENS Jag utför såväl mindre arbeten på några timmar till större byggnationer. ✔ Byggnation av privathus ✔ Renovering av hus och villor ✔ Markarbete ✔ Grundarbete ✔ Anläggningsarbete ✔ Grävning ✔ Schaktning ✔ Snöröjning ✔ Snickeriarbete ✔ Plåtslageri Varmt välkommen att ta kontakt med mig för en förfrågan!

Text visas om bilden är trasig 📞+46705100345 ✉️marcus@wilborgsson.se 📍Kilhult 6232, 24295 Hörby

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Wilborgsson Byggnadskonsult AB har utfört.

Skorsten (före,efter)

Renovering av vår Skånelänga från 1830-talet.

Bibliotek och hallgolv

Bibliotek och hallgolv

Inmurad kamin-kassett

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Wilborgsson Byggnadskonsult AB .

F

Mura om skorsten ovan nock

Anlitade MW för att mura om vår gamla murstock ovanför takpannorna. Arbetet gick smidigt och resultatet blev riktigt bra! Både murning och plåtarbete blev superfint!

– Fredrik L (2020-11-24)

M

Lagning av tak

Vi anlitade Marcus Wilborgsson på MW Entreprenad o Bygg för att laga taket på ett av våra hus, då ett träd rasade ner över det. Marcus var väldigt snabb på att svara på våra frågor, han inkom med en tydlig och bra offert och kunde ta sig an jobbet på kort varsel. Han slutförde inom utsatt tid och kostnaden blev enligt offert. Vi är supernöjda med MW Entreprenad o Bygg och kan starkt rekommendera honom. Vårt betyg är helt klart en 5:a vad gäller helhetsintryck/nöjdhet.

– Maarit G (2020-11-24)

R

Flertalet projekt

Jag har anlitat Marcus många gånger under många år för olika typer av jobb på mitt hus ifrån 1800 talet. Det har varit schaktning, dräneringsjobb, plåtarbeten, murning av ny skorsten, byte av fasadklädsel, takarbete, bygge av uterum, fönsterrenovering samt renoveringsjobb inomhus. Allt har genomförts professionellt med stor noggrannhet och kompetens. Marcus har stor erfarenhet och kunskap samt förmåga komma på olika lösningar när inget är standard i ett gammalt hus. Jag ger Marcus en 5 på Helhetsintrycket.

– Roger (2020-10-21)

A

Totalrenovering av Villa från 1909, Södermanland.

Totalrenovering av Villan från 1909 Ett helt enastående arbete Marcus Wilborgsson har gjort! Han är en otrolig skicklig byggnadsvårdare! Med stor erfarenhet och unik anpassningsförmåga där han tagit hänsyn till konstruktionsdetaljerna och haft förmåga att kommunicera på ett begripligt sätt olika lösningar. Håll alltid tidsplanen. Rekommenderar honom utan tvekan!

– Adriana (2020-09-04)

A

Lagning av tak, renovering av skorsten och lite plåtarbeten.

Jag anlitade Marcus för lagning av tak, renovering av skorsten och lite plåtarbeten så som skorstenshuv och andra plåtar på taket. Jag är mycket nöjd med resultatet. Bra kommunikation under arbetets gång även då han meddelade om ett tilläggsarbete med förändring av prisbilden som han lämnade på offerten. Han höll tidplanen men kostnaden blev högre pga tilläggsarbetet då skorsten enligt honom behövde putsas om. Jag ger MW Entreprenad o Bygg, och Marcus en 4:a i betyg för helhetsintryck/nöjdhet

– Andreas (2020-09-03)

Kontakt