Akam bygg AB

Bild av företag Akam bygg AB

Akam bygg är ett nystartat bolag som drivs av mig Saber Beigi. Jag är byggingenjör och har arbetat inom bygg branschen i över 8 år. Vårat mål är att förverkliga dina idéer och drömmar för ditt hus / fastighet på ett enkelt sätt. Vi värdesätter det personliga samarbetet både med våra kunder och vår personal. Vi lägger mycket kraft i att följa med den snabba utvecklingen som byggbranschen går igenom. Allt från arbetsmetoder till digitala lösningar som effektiviserar arbetet. Vi ser oss själva som det nytänkande och moderna byggföretaget! Med fokus på kvalité tar vi oss an allt från större totalentreprenader till mindre projekt för både privatkunder och företag. Ni kan enkelt nå oss via Facebook, Instagram, mail samt telefon. Vi svarar oftast inom 24 timmar! Att våra kunder är nöjda är av största betydelse för oss. Akam bygg AB innehar certifikatet Bas P/U och företagsförsäkring samt kollektivavtal för sina anställda.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Akam bygg AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Akam bygg AB.

P

Fasad arbete,

Ordning och reda på kommunikation och överenskomna tider hölls! Städat under arbetets gång, höll ordning, det var duktiga hantverkare. Jätte nöjda, arbetet blev gjort med kort varsel och att dom var snabba uppskattades.! Vi har haft kontakt med många företag då vi har renoverat hela vårt hus, Akam bygg var en utav dom bästa! Väldigt nöjda, kan rekommendera ger dom bästa betyg!

– Patrik (2022-10-07)

R

Olika bygg projekt, stort som smått.

Ordning & reda vet vad dom gör, bra på service, står för kvalite hög kvalite!, passar tider! alltid på plats..är det kl.07 så är dom i tid. Jobben blir bra utförda, kan rekommendera till andra kollegor i branschen & kunder!

– Richard (2022-09-30)

S

Ölbryggeri byggdes,

Fantastisk service, inga konstigheter, alltid tillgängliga. Svarade alltid på sms och på telefon. Jag som kund kände mig trygg! Dom höll tiderna, var alltid på plats innan mig på morgonen. Jag fick vara med på resans gång det var bra. 5 av 5 möjliga stjärnor!!...skulle anlita dom igen & kan varmt rekommendera dom till andra.

– Sam (2022-09-22)

Kontakt