Victory Måleri

VÄLKOMMEN TILL VICTORY MÅLERI Vi är rätt val när du söker efter en professionell målerifirma. Måleri är ett hantverk som vi har lång erfarenhet av. Vi värderar förarbetet vid varje målningsuppdrag eftersom det ger oss en bra grund för målningen. På Victory Måleri målar vi alltid med noggrannhet för att ditt resultat ska bli av hög kvalité. Vår målarfirma hjälper gärna dig med färgval och kulör som kan passa i ditt hem i Stockholm. Eftersom det finns många färgnyanser att välja mellan så kan vi hjälpa dig att välja rätt. Som kund hos oss får du goda råd men vi lyssnar alltid till dina önskemål. Om du söker professionella målare inför ditt nästa renoveringsprojekt så finns vi på Victory Måleri nära dig i stor Stockholm. Vi utför följande arbete: ▪︎INVÄNDIGT: Underhållsmålning, spackling, bredspackling av vägg och tak, målning av väggar och tak, våtrumbehandling, våtrumsmålning, sprutmålning. Målning av snickerier: lister, dörrar, fönster. Oljebehandling. Trappmålning. Köksrenovering Tapetsering all typ av tapet, tapetborttagning. Nybyggnadsmålning. Helrenovering. ▪︎UTVÄNDIGT Fasadtvätt. Fasadmålning. Husmålning. Oljebehandling. Fönster och dörrar målning. ALL TYP AV INVÄNDIGT MÅLERI ALL TYP AV UTVÄNDIGT MÅLERI Vi vill att du ska känna dig trygg när du anlitar oss som målare och ger därför alltid garanti på våra arbeten. Vi genomför alla projekt - stora som små - med samma känsla för detaljer och ett genuint engagemang. Självfallet innehar företaget F-skatte sedel och du har även rätt till ROT-avdrag. Detta innebär att du kan få 30 procent tillbaka på arbetskostnaderna vid ett målerijobb. Du har rätt att göra avdrag på upp till 50 000 kronor per år och person. Avdraget görs direkt på fakturan Kontakta oss om du behöver en kompetent och miljömedveten målare med goda referenser! Vi utför måleriarbeten för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i hela stor Storstockholm. •E-POST: Viktor.necaj89@gmail.com •TELEFONNUMMER: 070 033 23 06

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Victory Måleri har utfört.

Referensjobb "Omfattande rums renovering." utfört av Victory Måleri

Omfattande rums renovering.

Nedrivning av tapeter, bredspackling av väggar, samt målning av väggar, tak och snickerier.

Referensjobb "" utfört av Victory Måleri

Referensjobb "" utfört av Victory Måleri

Referensjobb "" utfört av Victory Måleri

Referensjobb "" utfört av Victory Måleri

Referensjobb "" utfört av Victory Måleri

Referensjobb "" utfört av Victory Måleri

Referensjobb "" utfört av Victory Måleri

Referensjobb "Omfattande tapetsering." utfört av Victory Måleri

Omfattande tapetsering.

Underarbete behandling, uppsättning av mönstertapet.

Referensjobb "" utfört av Victory Måleri

Referensjobb "" utfört av Victory Måleri

Referensjobb "Utvändigt." utfört av Victory Måleri

Utvändigt.

Fasadtvätt, skrapning och slipning av fasad. Fasadmålning. Oljebehandling.

Referensjobb "" utfört av Victory Måleri

Referensjobb "" utfört av Victory Måleri

Referensjobb "Omfattande nyproduktion och nybyggnad." utfört av Victory Måleri

Omfattande nyproduktion och nybyggnad.

Remsor av gipsskivor, spackling av gips skarvar. Bredspackling och målning. Sprutmålning.

Referensjobb "" utfört av Victory Måleri

Referensjobb "" utfört av Victory Måleri

Referensjobb "" utfört av Victory Måleri

Referensjobb "" utfört av Victory Måleri

Referensjobb "Kök och trapp renovering." utfört av Victory Måleri

Kök och trapp renovering.

Målning av köksluckor. Trapprenovering och målning.

Referensjobb "" utfört av Victory Måleri

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Victory Måleri.

B

Målning av exteriör, skåpmålning och takmålning,

Viktor har spacklat och målat vårt tak, väggar och även skåpet i min hall. Han har även skrapat och målat utvändigt på fasadpanelen. Allt arbete har utförts på ett proffsigt sätt. Viktor är lätt att ha att göra med, han kommer även med egna förslag. Viktor har hållit överenskomna tider t.o.m snabbare än beräknat. Jag är jättenöjd, vi kommer att anlita Viktor igen om möjligt och vid nya behov. Jag ger Viktor mina allra bästa rekommendationer. Gott omdöme inom: Kvalitet, Mervärde, Professionalism, Punktlighet och svarstid.

– Britta (2022-05-04)

R

Trapphus och övre hall ink. målning av trappa, Allt från bredspackling, slipning till slutmålning.

Såg annons om måleriarbeten som Victory Måleri hade utannonserat och kontaktade då Viktor. Lite av en chansning att kontakta ett företag som man ej blivit rekommenderad eller själv har tidigare erfarenhet av. Blev mycket nöjd från start till slut. Viktor kom dagen efter 1: a kontakt för att titta och lämna offert på arbetet. Trapphus och övre hall ink. målning av trappa. Allt från bredspackling, slipning till slutmålning. Viktor täckte alla ytor runt om och var mycket noggrann, lyhörd och ödmjuk. Utförandet gjordes mycket professionellt från start till mål. Vi är väldigt nöjda med resultatet. Kan varmt rekommendera Victory Måleri och vid nästa renovering hoppas vi Viktor finns tillgänglig.

– Richard (2022-03-21)

G

Målning och tapetsering,

Vi har renoverat köket och vill måla alla tak, snickerier och tapetsera hela nedervåningen. Fick ett tips om Viktor från Vallentuna. Jag skickade SMS en Lördag innan Lunch och jag blev glatt överraskad/förvånad när Viktor ringde tillbaka samma dag (det har inte hänt förr). Vi bokade möte redan nästa dag och Viktor kom i avtalad tid, vilket är viktigt för mig. Sen gick vi igenom vad som skulle göras och vilken kvalitetsnivå vi förväntade oss (högsta) Vi hade själva köpt färger och alla tapeter och gick igenom dessa. Kom överens om att han skulle komma tillbaka med en Offert/uppskattning och när han kan göra jobbet och när det är färdigt. Jag återkommer imorgon, sa han. Det gjorde han och vi kom överens om pris och tid. Han kom den dag vi hade avtalat och började med att hjälpa oss att flytta de möbler som var tunga och sen täckte han allt inkl golv. Jobbade på mycket bra och strukturerat och var noggrann. Lugn kille som skötte sig själv och gillade sitt jobb. Viktor städade och tog med täckpapp och plast, vilken bonus! Flyttade tillbaka våra bokhyllor, soffa. Det blev klart en dag tidigare än beräknat!!! Vi blev mycket nöjda och kommer anlita honom igen.

– Gunnar (2022-03-02)

C

Målning och tapetsering,

Anlitade Victory Måleri för tapetsering av vår hall och målning av dess tak samt alla närliggande snickerier. Det är en stor hall med sju dörröppningar och en gammal engelsk papperstapet som skulle sättas upp dvs avancerat arbete och så proffsigt utfört! Vi var så nöjda att vi även anlitade firman för ommålning av två sovrum även det riktigt proffsigt utfört. Vi är fantastiskt nöjd med resultatet, välgjort arbete, rekommenderar varmt!

– Camilla (2022-02-28)

A

Målnings arbete,

Viktor var väldigt skicklig, noga och hjälpte oss att ta de sista och avgörande besluten kring färgvalet i vårt nya kök. Han var lyhörd och självgående. Dessutom ska tilläggas att han var snabb och effektiv och oerhört trevlig. Vi har hittat en pålitlig och väldigt duktig målare som vi kommer fortsätta anlita för kommande arbeten i vårt hus.

– Andreas & Anna (2022-02-24)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...