MEAB - MIASNIK ENTREPRENAD AB

Bild av företag MEAB - MIASNIK ENTREPRENAD AB

Välkommen till MEAB - BYGGFIRMA I STOCKHOLM Vi på MEAB jobbar med det mesta inom bygg, renovering och anläggning. Vi utför exempelvis altanbyggnation, ombyggnation och tillbyggnation, nybyggnation, golvläggning och köksrenovering. Alla uppdrag är välkomna, stora som små. Vi jobbar med ROT-avdrag och använder oss alltid av Hantverkarformuläret -17.

Vi hjälper gärna våra kunder med: - Totalrenoveringar - Badrumsrenoveringar - Köksrenoveringar - Måleriarbeten - Finsnickeri - Tillbyggnation/Nybyggnation - Takläggning Våra underentreprenörer har behörighet inom: - ID06 registrerade hantverkare - Auktoriserat VVS-företag - Auktoriserad Elinstallatör 📞 07 22 77 22 07 📧 meab.info@gmail.com Mån - Fre: 8:00 - 17:00 Gustav Ill:s Boulevard 17 169 72 Solna ÖNSKAR DU EN KOSTNADSFRI OFFERT?

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som MEAB - MIASNIK ENTREPRENAD AB har utfört.

Badrumsrenovering

Innan utfört arbete och efter när köket är klart,

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för MEAB - MIASNIK ENTREPRENAD AB.

S

Skicklig hantverkare/ snickare !

Vi har byggt ut vårat hus på markplan och källare. I arbetet ingick mycket markarbeten och sprängning av berg. Suran med hjälp av andra har gjort ett mycket bra jobb vi är mycket nöjda. Suran är en skicklig hantverkare/ snickare och han är noga med att alla moment blir fina och ordentligt utförda. Suran har även varit lyhörd för våra önskemål under arbetets gång och alltid gjort så att vi blivit nöjda. Det har alltid varit lätt att få tag på Suran och kommunikationen har hela tiden varit mycket bra. Likaså har arbetet hela tiden blivit utfört då det var planerat. Vi kan verkligen rekommendera Suran till andra. Betyg 4,5

– Sarah (2022-04-29)

C

Totalrenovering kök

MEAB totalrenoverade vårat kök under våren 2021. Suren och André är de bästa och proffsigaste hantverkare som vi har anlitat. De är väldigt vänliga, lyhörda och tillmötesgående. De löste allt på bästa sätt och vi är så nöjda med vårt nya kök. Vi kan verkligen rekommendera denna firma och dessa proffsiga, pålitliga och noggranna hantverkare.

– Cecilia och Rickard (2021-05-12)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt