AKAI Bygg AB

Bild av företag AKAI Bygg AB

Välkommen till Akai Bygg AB Byggföretag i Stockholm - Från idé till renovering Hos oss hittar du en flexibel byggpartner som är van vid att arbeta med såväl de små detaljerna som helhetssyn. Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten. Vi tillgodoser våra kunders behov och lämnar inget projekt förrän både kund och vi själva är helt nöjda med slutresultatet. Vi utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Vi jobbar med byggprojekt över hela Stor-Stockholm med Kontorsanpassningar, Utbyggnader, Ombyggnader, Tillbyggnader, Renoveringar, Totalrenoveringar, Takläggning och en hel del annat. Välkommen att kontakta oss: 08-977860 info@akaibygg.se Rating: A Kreditvärdig Vi är anslutna till Byggnads.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som AKAI Bygg AB har utfört.

Badrumsrenovering

Altan

Altan, trädäck runt poolen

Snyggt stenlagd gång

Arbetsmiljösamordnare BAS P & U

BAS P & U utbildning genomförd via BraByggare

Badrumsrenovering

Renoverad toalett

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för AKAI Bygg AB.

H

Fasadrenovering

AKAI Bygg AB renoverade gaveln på vårt radhus. De bytte och målade om den nya panelen. Jobbet gick bra och resultatet blev fint. Kontakten med byggledningen fungerade.

– Håkan (2023-06-22)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...