WS Service AB

Bild av företag WS Service AB

Välkommen till WS Service AB Söker du ett företag som har både kunskapen & erfarenheten som krävs för att utföra din grävning- eller byggentreprenad korrekt och effektivt? - Då har du kommit helt rätt! Välkommen till oss på WS Service AB i Falun när det gäller professionell grävning! Vi utför de flesta typer av byggentreprenader samt grävningar för så väl privatpersoner, företag och kommuner.

SCHAKT / ÅTERFYLLNADS GRÄVNING Vi utför grävning och de flesta slags markarbeten. Vi transporterar bort alla dina schaktmassor och återfyller med det material som behövs. GRÄVNING AV HUSGRUND / DRÄNERINGS GRÄVNING WS Industriservice utför även alla uppdrag gällande grävning för husgrund och dränering. Vi utför hela jobbet åt dig. GRÄVNING I TRÄDGÅRDAR Vill du ha en pool på din tomt? Vi ser till att din grävning utförs korrekt. Text visas om bilden är trasig Besök gärna vår Facebook! Text visas om bilden är trasig Vi finns även på Instagram! 📞 070 796 78 20 📧 ws-industriservice@hotmail.com 🌎 Falun / Sundborn Text visas om bilden är trasig

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som WS Service AB har utfört.

Grund, Sundborn

Grund, Sundborn

Anläggning stentrapp

Garage

Samma garage 2 olika platser från västkusten till Dalarna. Samt lite ombyggnad Storlek 11x7.5 med Invändig takhöjd på 4m 😀 Att bygga nytt är en sak men att få något gammalt att se nytt ut är något helt annat :)

Kantsten

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för WS Service AB.

M

Dränera om källare

Höll tidsplan och gjorde det jag förväntade mig. Lätt att ha att göra med och tillmötesgående.

– Micke (2023-11-13)

Kontakt