Ludwig Strids Byggnation AB

Bild av företag Ludwig Strids Byggnation AB

Vi på Strids Byggnation AB utför alla typer av byggnationer. Om du går i byggtankar tveka inte på att höra av dig till oss! Vi tillsammans med våra samarbetspartners täcker upp alla typer av arbeten. Allt för att du som kund ska få det så smidigt som möjligt. För oss står kvalitet i fokus och vi är inte nöjda förrän du som kund är nöjd. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert! Innehar F-Skattsedel.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Ludwig Strids Byggnation AB har utfört.

Grillstuga / Bar

Ett stycke grillstuga/bar. Enkel konstruktion men väldigt roligt projekt!

Gästhus / Poolhus / Utekök.

🔨 Ett väldigt roligt projekt närmar sig sitt slut. Gästhus/Poolhus/Utekök. Kvarstår en förlängning av pooldäck.

Staket / Insynsskydd och portal

Regnigt värre idag! 🌧 Men fick färdigt plank och portal! Tillsammans med @sodergrenbyggdesign 🔨

Bastu

Altandäck med trall av kärnfuru.

Altandäck som förra veckan blev uppfräschat med trall av kärnfuru!

Kök

Kök

Certifikat microcement

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Ludwig Strids Byggnation AB.

H

Fönsterbyte

Bra byggare, håller vad han lovar.

– Helena (2023-12-07)

S

Helrenovering

Det senaste han gjort är att han hållit i en helrenovering av en lägenhet. Han har hållit i hela bygget d v s sett till att VVS, målare och elektriker har tagits in vid rätt tidpunkt. Han har själv ansvarat för att sätta nya innertak, lägga nya golv, sätta upp gips på väggar, satt in nytt fönster och ytterdörr, satt in nya innerdörrar, lister tak och golv, foder runt fönster och dörrar, byggt ett nytt kök och lagt microcement på vägg och golv i badrum. Allt detta har han gjort på ett föredömligt sätt. Jag ger honom 5 i betyg. Han har tidigare byggt altaner, renoverat en sommarstuga åt oss och vi har varit lika nöjda då. Ludwig har alltid bra förslag och idéer på hur man kan lösa saker på ett smidigt och bra sätt. Dessutom är han mycket estetiskt lagd vilket gör att det han åtar sig blir snyggt gjort. Jag rekommenderar företaget varmt.

– Susanne (2022-07-15)

N

Altan + trappa

Ludde har hjälpt oss med att bygga grunden till en trapp med tillhörande altan som är en utbyggnad av en gammal altan. Vi har haft idéer hur vi vill att det ska se ut och sen har vi fått ändra lite under byggandets gång. Hans förslag på lösningar har varit superbra och så har han löst våra önskemål på bästa sätt. Jag är jättenöjd med utförandet och med kommunikationen vi haft. Vi kan varmt rekommendera Ludwig Strids byggnation! En mycket skicklig hantverkare😊 Betyg 5 såklart!

– Niklas Hedström (2022-06-12)

Kontakt