Essens & Co AB

Om oss, Essens & Co AB gör allt inom bygg och anläggning. Vi är specialiserade på renovering av äldre byggnader som kräver kunskap om gamla beprövade metoder. Att hitta lösningar som kräver kunskap utöver standardmetoder och lösningar är signifikant för oss. Vi är även specialiserade på projekt i skärgården med den hänsyn det kräver och kan ta oss ut med egen båt till även de mest svårtillgängliga öar.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Essens & Co AB.

M

Altan 65 kvm i Segeltorp, Huddinge

Vi anlitade Essens & Co AB för att ersätta en befintlig altan om ca 70 kvm. Det slutliga projektet innefattade även att ersätta större delar av en befintlig balkong, samt ett nytt förråd under altanen. Vi är mycket nöjda med Essens & Co och skulle varmt rekommendera dem. Killarna som arbetade hos oss var trevliga och kunniga. De kom med bra idéer och var samtidigt lyhörda för våra önskemål. Vi kommer att anlita Essens & Co igen!

– Magnus (2022-08-01)

M

Altan 37 kvm i Rönninge, Salem

Rekommenderar varmt Essens & Co. Vi byggde en altan på 30kvm och en farstukvist. Lite problem från vår sida under byggfärden med vår bostadsrättsförening som bråkade om måtten på altan, men de var inga problem för byggkillarna att åtgärda utan problem.

– Mattias (2022-07-23)

S

Altan 60 kvm i Åkersberga, Österåker

Essens & Co Ab får våra varmaste rekommendationer! Ett snabbt, noggrant och väl utfört arbete av Vytas och hans far! Tack snälla!

– Sofie (2022-06-26)

A

Altan 16 kvm i Sollentuna

Vi är väldigt nöjda med arbetet. Kan absolut rekommendera Essens Co

– Anna (2022-06-10)

C

Bygge av altan 28 kvm i Tyresö

Snyggt jobb med vår nya altan på utlovad tid och offert.

– Carina (2022-06-06)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...