KR Måleri & Tjänster AB

Behöver ditt hus en uppfräschning av fasaden? Måla om huset. Har du funderat på att byta kulör helt och hållet? Det spelar ingen roll vad det är som behöver göras, vi hjälper dig! Vi utför tapetsering och renovering av inomhusmiljöer, än så länge alla rum förutom våtrum. Vi gör allt inom målning, tapetsering, kakel /klinker m.m. Vi utför alla typer av snickerier samt enklare byggarbeten. Tex bygga altaner, tilläggsisolera, byte av fönster/dörrar, inglasning av balkonger m.m. Behöver du byta golv eller renovera det befintliga? Vi utför snöröjning både från tak och från markplan. Våra snöröjare är alla utbildade och licensierade samt använder sig av professionell utrustning för högsta möjliga säkerhet. Vi arbetar främst med målning och renovering både inomhus som utomhus. Vintertid har vi även hand om snöskottning. Vår vision är att alltid hålla högsta kvalité och ha nöjda kunder! Vårt motto är att utföra alla arbeten som om det vore våra egna hus.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som KR Måleri & Tjänster AB har utfört.

Referensjobb "Järfälla" utfört av KR Måleri & Tjänster AB

Järfälla

Referensjobb "Bromma" utfört av KR Måleri & Tjänster AB

Bromma

Referensjobb "Järfälla" utfört av KR Måleri & Tjänster AB

Järfälla

Referensjobb "" utfört av KR Måleri & Tjänster AB

Referensjobb "Järfälla" utfört av KR Måleri & Tjänster AB

Järfälla

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för KR Måleri & Tjänster AB.

M

Byta golv i lägenhet efter fuktskada

Trevligt bemötande, lyssnade in våra önskemål och var angelägen om att göra ett bra jobb. Fokuserad på vårt projekt och jobbade enbart med detta tills det var klart. Golvet blev fint!

– Mattias (2023-02-28)

M

Målning av gillestuga

Raimo Nomme kom på besök, tydlig med uppdraget, duktig målare och gjorde arbetet snabbt trots sjuk en halvdag och arbetade sena tider.

– Mats och Pyttan (2022-11-18)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...