Berati Bygg AB

Bild av företag Berati Bygg AB

Välkommen till Berati Bygg AB, Vi hjälper dig med ditt bygg projekt & ser till att du som kund blir nöjd! Vi utför ex, badrum kök altan nybyggnad om- & tillbyggnad tak golv plattsättning målning Fler bilder & referens kunder finns vid efterfrågan, Se gärna vår Facebook!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Berati Bygg AB har utfört.

Allt inom bygg,

Altan

Allt inom bygg,

Katerina huset på Slussen,

Badrumsrenovering

Innan utfört arbete och efter,

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Berati Bygg AB.

I

Badrumsrenovering

Renoverade nu ett andra, mindre, badrum med Berati Bygg. De gjorde ett grundligt jobb som dokumenterades väl med intyg och bilder. Bledar är lätt att kommunicera med och lyssnar på kundens önskemål samt ger råd då man är osäker på bästa valet. Rekommenderas!

– Isa (2024-04-25)

P

Renovering av Skarpaby skolan & Kulsta förskola,

Jag var projekt ledare och vi samarbetade under dessa renoveringar. Hittade Berati Bygg AB via en rekommendation. Det var en lyckoträff! Vi kom på lösningar tillsammans och utförde snickerier samt satte upp gips skärmar för att dölja installationer, det fanns mycket egen kreativitet. Beställarna var nöjda och inga anmärkningar. Rekommenderar Berati Bygg AB!

– Pelle (2024-04-16)

G

Hjälp med att färdigställa Attefallshus,

Höll vad dom lovade, det var tydligt! Vill du ha det eller det? Jag som kund fick vara med att önska och bestämma. Allt var enligt ö.k på deadline och dom var även lättillgängliga. Bledar och Berati Bygg AB har gett mer än vad man kan förvänta sig! Rekommenderas!!

– Gustav (2024-02-14)

S

Helrenovering,

Jag anlitade dom till en näst intill helrenovering bland annat bytte ut fasaden och la en ny altan målade och bytte golv och mycket annat . Dom var jätte proffsiga och gjorde ett jätte fint jobb och snabba och höll alltid tiderna . Jag är jätte nöjd med dom o ger 5 av 5

– Said (2023-04-25)

I

Pålitliga med utmärkt slutresultat

Bledar och hans team gjorde ett mycket gott jobb! Det drog ut lite på tiden då vissa badrumsmöbler tog lång tid för leverans, men de anpassade sig och gjorde klart så snart som möjligt. De informerade om alternativ så att vi kunde välja om vi ville göra något extra och om det någon gång blev fel (som placering av några spotlights) så åtgärdade de detta utan konstigheter och utan kostnad. Bledar kommunicerade väl med oss om arbetets gång och var både lyhörd för våra önskemål och tog på eget initiativ upp detaljval. Mycket nöjda och kan rekommendera Bledar och hans team!

– Isabelle (2022-01-15)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt