DKD Bygg AB

Bild av företag DKD Bygg AB

Vi utför allt inom bygg, såsom renoveringar, till- och ombyggnader, kök ,tak och bygg service. Vi löser problemen! ☎️073 140 12 42 ✉️info@dkdbygg.se Se vår hemsida för referens bilder,

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för DKD Bygg AB.

H

Köksrenoveringar med mera,

Davit jobbar snabbt, bra är noggrann, håller rent. Vi är mycket nöjda, håller tider, generös. Renoverade två kök då vi har haft ett problem med avloppet ingen annan har kunnat lösa det innan, Davit hjälpte oss. Riktigt krångel har det varit, ett stort problem för oss. Han renoverade och hjälpte oss. Jag hade beställt granit från Polen tunga stenar jag vågade inte lyfta dom, han är stark och jobbar mycket bra! Davit löste alla våra problem, Vi är mycket nöjda ingen kommer att bli onöjd med honom. Rekommenderar honom! Vi har även ett till jobb inbokat han ska bygga vårt Attefalls hus jag vill inte ha någon annan hantverkare!

– Hamlet (2022-01-19)

J

Kök och totalrenovering av lägenhet,

Smidigt, omhändertagande och noggrannhet - summerar min upplevelse med DKD Bygg AB. Möte bokades upp ganska omgående och helt på mina villkor då tiden är knapp som nybliven småbarnsförälder. Vi träffades i lägenheten och gick igenom vilka önskemål jag hade. Jag kände ett stort förtroende då Davit förklarade tydligt effekten av önskade åtgärder och gav mig perspektiv där det behövdes för att jag som kund ska kunna fatta rätt beslut. Redan dagen efter hade jag offerten i min mail och en avstämning per telefon ledde till en handskakning med att nycklarna lämnades över. Kände mig tillräckligt underrättat under resans gång vilket skapade känslan av trygghet och att vara i "goda händer”. DKD Bygg AB överträffade vår överenskommelse när det kom till tidsaspekten och blev klara en vecka innan angiven tid utan att tumma på kvalitén. De är ett självklart val för familjens framtida projekt!

– Julian (2022-01-14)

A

Renovering mm

Har anlitat DKD BYGG i många olika sammanhang från renovering till tillbyggnad. Har varit super nöjd och är de forfarande.

– Abraham (2021-12-18)

F

Attefallshus

Finns bara ett sätt att förklara, jätte nöjd med jobbet av DKD Bygg AB. Resultatet var mycket bättre än jag förväntade mig. David var alltid hjälpsam och flexibel när man ville göra ändringar. Priset höll inte men det har inget med DKD Bygg att göra utan det var för att priset på material gick upp och ändringar jag gjorde. Jag rekommenderar varmt DKD Bygg AB.

– Fitim (2021-08-29)

Kontakt