Svenska Esset AB

Bild av företag Svenska Esset AB

År 2020 grundades företaget av Jimmy & Jimmy som har lång erfarenhet inom byggbranchen. Med en vision om att kunna expandera och lämna högkvalitativa jobb med kunderna i fokus. Nu, några år senare så har meritlistan utökats och likaså företaget. Vi utför jobb i högsta kvalitet Hos oss står kundens vision i fokus. Därför ser vi till att tillgodose era önskemål och utföra dom med högsta kvalitet. Arbeten med miljö i fokus Miljön har aldrig tidigare stått mer i fokus. Därför drar vi vårt strå till stacken och fokuserar lite extra på hållbara och miljövänliga val. Allt ifrån val av material till sortering efter färdigställt jobb. // Jimmy & Jimmy på Svenska Esset AB Innehar även certifikat via MATAKI tak och även certifikat via Velux takfönster.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Svenska Esset AB har utfört.

Köksrenovering,

Trappa,

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Svenska Esset AB.

S

Totalrenovering av lägenhet

En totalrenovering av en lägenhet som utfördes med hög kvalitet och inom tids- och budget ram. Mycket effektiva och noggranna med vad de gör och lämnar ett toppresultat. Kunde även ta helhetsansvar gentemot andra arbetare som anlitades.

– Staffan (2022-06-20)

T

Bästa snickarna!

Jag och min man driver egen verksamhet och anlitar alltid Jimmy och Jimmy till både stort och smått. De är skickliga hantverkare men även väldigt noggranna, punktliga och framförallt kommunikativa vilket är så viktigt i byggprojekt. Rekommenderas varmt!

– Therese (2022-05-20)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt