ACB Bygg AB

Bild av företag ACB Bygg AB

Vi på ACB Bygg arbetar med allt inom byggnation. Allt från takbyten, altanbyggnationer, fasadbyten, om & tillbyggnader, fönsterbyten och mycket mer. Vi utgår alltid efter kundens önskemål så att slutresultatet blir precis som ni vill.

Kontakt | acb.bygg@gmail.com | Andreas 072-726 36 83 | Christoffer 076-009 26 01

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som ACB Bygg AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för ACB Bygg AB.

P

Panelbyte

Vi anlitade Acb bygg för panelbyte på vårt hus och garage. Andreas och Christoffer har gjort ett mycket bra jobb hos oss och vi är väldigt nöjda med hur vår dialog fungerade under byggets gång. Både tidsplan och pris blev som avtalat. Vi kommer att anlita killarna på Acb redan till våren då vi har nya projekt.

– Patrik (2022-11-21)

E

Köksrenovering

Jag anlitade dem under hösten 2021 för renovering av mitt kök. De skötte allt från rivning till montering samt planering och bokning av elektriker och rörmokare. Det gjordes på ett mycket professionellt sätt och alltid med ett trevligt bemötande. Varje dag efter utfört arbetspass städade de också undan efter sig vilket var väldigt uppskattat. Under projektets gång var de lyhörda på mina önskemål och stämde löpande av för att säkerställa ett resultat som uppfyllde mina förväntningar. Utöver avstämning kom de också med förslag på alternativa lösningar på de utmaningar som dök upp. Exempelvis snett golv och tak samt ventilationstrumma som påverkade täcklistor. Alltid med ett positivt resultat. Då min önskan i samband med nytt kök även innefattade en förbättring av fönsterkarm/foder och fönsterbräda så löste ACB Bygg det åt mig samtidigt. Både tider och priser hölls. Jag är en mycket nöjd kund som kommer att anlita ACB Bygg även i framtiden och kan varmt rekommendera andra att anlita ACB Bygg. Mitt helhetsintryck och mitt betyg kring utfört arbete och på dem som leverantör är det högsta = 5

– Eva (2022-10-19)

Kontakt