GZ-Bygg

Bild av företag GZ-Bygg

Välkomna! GZ BYGG är ett företag för dig som planerar att bygga nytt hus, renovera, inreda, få konsultation i dina byggprojekt och allt som hör till ditt hem. Står för god service och kvalité. Har många fina referenser och vi ser till att du blir nöjd!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som GZ-Bygg har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för GZ-Bygg.

S

Byte av tak

Snabb och duktig

– Stig (2023-10-23)

P

Omdöme från Skanska

Ghiyath var duktig och skötsam under sin tid på Skanska. Han började som lärling och blev fullbetald under sin tid hos oss. Slutade då han startade eget.

– Patrik (2022-04-21)

I

Installation av ytterdörr och fixa hyllor till klädkammare även byte av golvlister,

Vi anlitade GZ Bygg till några olika projekt när vi flyttade i vårt nya hus. Den första var installation av ytterdörr och sedan att fixa några hyllor i vår klädkammare och sedan för att byta golv listerna i större delen av huset. Alla projekt utfördes på ett väldigt professionellt sätt, trevlig bemötande och resultaten var helt fantastiska. De var trevliga, punktliga, professionella och vi skulle absolut rekommendera dem, samt anlita dem igen. Helt klart högst betyg på det hela.

– Ioana (2022-03-17)

P

Renovering av lägenhet,

Jag anlitade GZ Bygg för att få hjälp med renovering av min lägenhet. GZ Bygg hade i uppdrag att riva en vägg och sätta upp nya innerväggar med stålregelstomme, inbyggd skjutdörr och vanlig dörr. Vid uppförandet av nya innerväggar behövde en radiator flyttas och det löser GZ Bygg genom en VS firma de samarbetar med. Arbetet utfördes enligt överenskommelse både vad gällde tid och kostnad. GZ Bygg var mycket trevliga och service minded och resultatet blev fint. Jag är väldigt nöjd med GZ Bygg och anlitar dem gärna för andra jobb i framtiden. Betyg: 5

– Pernilla (2022-03-11)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt