Levin Bygg & Design AB

Bild av företag Levin Bygg & Design AB

Vi bygger hus efter kundens önskningar. Allt från nybyggnad till påbyggnad och renovering. I samarbete med landskapsarkitekter så utformar vi och bygger utomhusmiljöer. Välkommen att kontakta oss,

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Levin Bygg & Design AB har utfört.

Utomhus miljöer,

Badrumsrenovering

Vi bygger i Stockholms skärgård

Byggnation utav brygga

Nybyggnation

Altan

Bastu samt inredning

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Levin Bygg & Design AB.

L

Byte av två Allmogefönster

Höll tiden, arbetade på bra trots kylan.

– Lars (2023-12-14)

O

Bygg projekt,

Allt har fungerat bra både med pris , kvalité och tid. Betyg 5

– Olle (2022-03-24)

R

En härlig upplevelse

Jag hade en del trassel med tidigare byggföretag då en vän rekommenderade Levin Bygg. Jag tog kontakt och dom var snabbt på plats. Dom rättade till en massa fel från tidigare byggare som kunde gett stora konsekvenser. Levin Bygg gjorde så otroligt fina jobb och var lyhörda på vad jag som kund ville ha så dom fick göra en massa jobb hos oss som vi hade tänkt att andra skulle gjort. Allt blir klart i tid med ett strålande resultat, märks att dom är proffs, här finns inga hinder bara möjligheter vilket jag älskar som kund då jag är helt novis.....jag vet bara hur jag vill ha det. Jag är fantastiskt nöjd och kommer aldrig någonsin kontakta någon annan firma än dom i framtiden. Supertertrevligt gäng! Hög kvalitet på arbetet! Jag har rekommenderat alla jag känner.

– Rikard (2022-02-01)

F

Punktlig och ordningsam

Jag jobbade ihop med Lucke Levin på ett projekt på Sandhamn, det som jag uppskattade var hans punktlighet som jag anser är en viktig aspekt. Han var klar på utsatt tid, bra utfört arbete och hade ordning och reda på material, ritningar m.m. och framförallt uppfyllde den kundens förväntningar och krav. Kan starkt rekommendera Lucke på Levin Bygg & Design AB och kommer självklart anlita han på kommande projekt.

– Fredrich (2021-07-02)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt