MHP bygg AB

Bild av företag MHP bygg AB

Vi sätter alltid dig som kund i fokus. Du står för visionen och vi tillhandahåller vår expertis, rådgivning och erfarenhet för att guida dig genom projektet. Tillsammans sätter vi gemensamma mål för ditt projekt och vårt mål är att alltid att överträffa dina förväntningar. 1. Vi börjar med ett platsbesök där en av våra representanter kommer ut till er och går igenom allt som ska göras, detta för att bilda oss en helhetsuppfattning och för att även ni skall få möjligheten att gå igenom alla frågor och funderingar ni har. 2. Därefter skickar vi en offert till er. Vi lämnar alltid ett fast pris på din renovering och ni betalar givetvis inte en krona förens att projektet är färdigställt. 3. När alla beslut är tagna och offerten är godkänd, hittar vi ett gemensamt datum för en byggstart. 4. Ni tilldelas en projektledare som strax innan byggstarten kommer att ha ett möte hemma hos er och kommer då att gå igenom alla detaljer tillsammans med er på plats för att få klart alla checklistor och ritningar inför byggstarten. Detta för att ni sedan skall kunna luta er tillbaka och bara vänta på att allt blir klart. 5. Ni kommer att få hem trevliga hantverkare som har rätt sorts kompetens för att på ett effektivt och bra sätt utföra arbetet. 6. När renoveringen är klar kommer det att göras en slutkontroll för att säkerställa att projektet levereras till er precis som ni har beställt det! Det har aldrig varit enklare att utföra en renovering än idag. Med tusentals renoveringar i bagaget har vi förfinat och förädlat konsten att samordna alla nödvändiga komponenter för att du bara ska kunna fokusera på att förverkliga din dröm. Om företaget Vi kan med trygghet säga att vi sätter dig och dina önskemål i centrum för renoveringen, och tillhandahåller vår expertis i form rådgivning, för att guida dig genom resan. Tillsammans sätter vi gemensamma mål för ditt projekt och vårt mål är att alltid överträffa dina förväntningar. Välkommen att kontakta oss,

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som MHP bygg AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för MHP bygg AB.

L

Renovering och utbyggnad altan

Mycket bra. Kreativa och tjänstvilliga. Höll tider. Value for money.

– Lennart (2023-05-29)

L

Professionellt bemötande och god transparens

Vi anlitade MHP Bygg att färdigställa vår attefallstillbyggnad (på befintlig platta) och är jättenöjda med hela händelseförloppet. Atom och hans byggare var kunniga, professionella och trevliga hela tiden. Allt stämdes av löpande och frågor besvarades snabbt. Del av tillbyggnaden var ett våtrum med badkar och även detta höll hög standard. Jag skulle varmt rekommendera MHP Bygg.

– Linda (2023-04-19)

K

Sätta dit trappa, riva kök och golv. Nytt golv

Bra från början till slut!

– Kristina (2022-12-08)

P

Omfattande renoveringar

Mycket bra och trevlig firma. Har gjort stora och omfattande renoveringar hos mig, alltid med toppresultat. Lyssnar noga och är väldigt bra på att anpassa efter önskemål. Inget att anmärka på.

– Peter (2022-11-23)

F

Pålitlig, håller priset på offerten, serviceminded

Kom och besiktigade, gick igenom hur planen var gällande stegen i arbetet. Trevliga hantverkare, som hade lite svårigheter med språket, men arbetsledaren supporterade löpande, samt kom med jämna mellanrum. Tog lite längre tid än planen, men ingen extra debitering, "great" Hjälpte även till att flytta möbler vid start och även tillbaka! Lämnar mina rekommendationer,..

– Frank (2022-06-07)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt