Fastighetsservice STHLM AB

Bild av företag Fastighetsservice STHLM AB

Fastighetsservice STHLM AB erbjuder smidiga lösningar för fastighetsskötsel i Stockholm. Vi är ett företag med lång erfarenhet och kompetens inom fastighetsskötsel i Stockholm. Vi erbjuder ett brett utbud av skräddarsydda tjänster för drift och underhåll av kommersiella och bostadsfastigheter. Med erfaren och mångsidig personal erbjuder vi helhetslösningar för fastighetsservice. Vi har möjlighet att ta oss an både stora och små uppdrag och kan utföra hela skötseln eller utvalda delar. Erbjuder ett brett utbud av tjänster och helhetslösningar inom fastighetsservice i Stockholm med omnejd. Med bred kompetens och ett stort kontaktnät kan vi skräddarsy lösningar för alla typer av fastigheter. Från mindre reparationer till helhetsskötsel och städningsalternativ erbjuder vi hög kvalitet till låga kostnader. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill få reda på mer om våra tjänster. Fastighetsskötsel i Södertälje Fastihetsförvaltningi Södertälje

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Fastighetsservice STHLM AB har utfört.

Badrumsrenovering

Köksrenovering

Renovering av en liten toalett

Hallrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Fastighetsservice STHLM AB .

Köksrenovering

Jag ger företaget 4,5 i betyg och kan rekommendera dessa till andra. Dom var väldigt duktiga på att planera och utföra jobbet korrekt, lyhörda samt mycket fint arbete, allt var städat efteråt. Personal som ej behärskade svenska språket riktigt väl men det var aldrig några problem då de talade engelska mycket bra och företagsägaren var svensktalande så det var bra, inget som störde mig alls.

– ROBIN (2022-03-02)

R

Renovering

De hjälpte oss med en lite mindre renovering, där de spacklade samt målade två rum. De bytte samtliga radiatorer i lägenheten samt bytte dörrar till rummen. En liten större renovering i badrummet utfördes också. Arbetet gick fort framåt och resultatet blev kanonfint som önskat. Vi upplevde att de tog sig tiden och planerade renoveringen väl tillsammans med oss och var lyhörda för våra önskemål. Ett extra plus var att få vara med på hela byggresan. Personalen var jätte trevliga och serviceinriktade.

– Rihane (2022-01-11)

G

Renovering av fastighet

Jag fick bra hjälp! Dom genomförde en totalrenovering av min fastighet. Jag är väldigt nöjd med jobbet, allt i enlighet med överenskommelsen. Det kändes seriöst och välplanerat. Allt gott!

– GEORGE (2021-11-03)

Kontakt