NORRD Bygg & Service AB

Bild av företag NORRD Bygg & Service AB

Välkommen till NORRD Bygg & Service AB Vi hjälper dig med ditt bygg projekt allt från smått till stort. Vi ser till att du som kund blir nöjd, vi är nya här på BraByggare så omdömen och bilder kommer inom kort! Vi bryr oss om dig som kund och vill att du ska vara nöjd, kontakta oss gärna så så hjälper vi er. Ex på jobb vi utför: altaner snickerier kök badrum golv målning total entreprenader om och tillbyggnationer total renoveringar tak plåt mark anläggning och dräneringar

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som NORRD Bygg & Service AB har utfört.

Badrum,

Kök,

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för NORRD Bygg & Service AB.

A

Attefallshus,

Jätte bra service, tider hölls 100 % jätte grymt arbete, bra alltihopa! Mer än nöjd..... Gick efter ritningar rekommenderade byggmaterial också så att jag som kund kände mig trygg! ..Redan rekommenderat dom vidare! Skönt med en hantverkare som vet vad han gör. Bästa betyg!

– Abdi (2022-11-18)

N

Perfekt!

Jättebra team, snabba, punktliga, rena och suverän service. Dem jobbade på hårt under hela processen. Arbetet ser helt felfritt ut. Jag har inget dåligt att säga om dem bara bra saker. Skulle rekommendera dem till alla jag känner utan tvekan. Supernöjd med dem.

– Nori (2022-08-18)

Kontakt