LisanderBygg AB

lisanderbygg@gmail.com

Lisander Bygg AB

Vi är specialiserade inom rivning, renovering, gipsväggar, golvparkett, spackel och måleri.

Lyhördhet, kvalitet och noggrannhet är väldigt viktigt för oss.

Våra byggtjänster både interiört och exteriört håller högsta kvalitet och har dina önskemål i självklart fokus. Vi håller rent och snyggt under arbetets gång.

Lisander Bygg har alltid en kontinuerlig dialog med kunden under arbetets gång för att uppnå ett perfekt resultat. En slut­besiktning tillsammans med uppdragsgivaren säkerställer att både kunden och vi kan vara helt nöjda efter slutfört arbete.

Vi håller alltid vårt ord.

Nöjda kunder är nyckelordet.

Instagram

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som LisanderBygg AB har utfört.

Vi har byggt ett nytt fräscht altantak åt en kund. Pergola!

Panelbyte

Byggt ett trädäck i Lomma, Skåne.

Byggt trädäck i Limhamn, Skåne.

Bygger garage på 70 kvm i Vellinge, Skåne.

Stenarbete i Skurup, Skåne

Ny altan

Stensättning

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för LisanderBygg AB.

K

Snyggt jobb!

Vi fick hjälp med ett trädäck på ca 30 kvm. Duktiga trevliga killar som jobbade snabbt och proffsigt. Vi är mycket nöjda med deras jobb! /Kerstin i Lomma

– Kerstin (2022-03-09)

D

Riva en innervägg i gips där det går el & lägg gol

Lisander hjälpte oss riva en innervägg och lägga om golv i kök och vardagsrum så vi kunde dra el under golvet. Vi är supernöjda med både arbetet och bemötandet. Lisanders bygg är pålitliga, punktliga, noggranna, försiktiga och inte minst oerhört trevliga. Jag har redan rekommenderat dem vidare!

– David (2021-11-02)

S

Byta sviktande golv

Trevliga, punktliga och hårt arbetande. Mycket nöjd med deras arbete! Kan starkt rekommenderas!

– Sofie Berggren (2021-10-27)

S

Slipa och betsa golv samt sätta upp nya lister

Lisander utförde ett fenomenalt arbete hos oss. Han är punktlig, mycket vänlig och tillmötesgående. Vi är väldigt nöjda med vårat nya golv och jag vill starkt rekommendera Lisander till er alla!

– Sebastian (2021-08-06)

J

Bygga om badrum, garderob & kontor

Lisander hjälpte oss att riva befintligt badrum, forsla bort allt, därefter regla och gipsa nya väggar (och isolera) samt spackla och slipa väggar och tak. Lisander är en fantastiskt trevlig kille med hög arbetsmoral. Han bryr sig om att jobbet blir bra och att kunden blir nöjd. Han kommer dessutom med många egna idéer och initiativ på hur man kan göra för att bygget ska bli bra. Han kommer alltid i tid och ser till att ha rätt material med sig. De moment han själv inte behärskar kan han rekommendera kontakter inom exempelvis VVS, el, kakel etc. Vi är mycket nöjda med Lisander och kommer att fortsätta samarbeta med honom i kommande renoveringsprojekt!!

– Jonas (2021-03-31)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...