E&M Allservice

Bild av företag E&M Allservice

Välkommen till E&M Allservice Vi erbjuder måleri i alla dess former, litet som stort projekt. Kontakta oss gärna om ni funderar på att måla om huset eller mindre projekt. - Målning/tapetsering - Golvläggning, slipning - Trädgårdsarbeten - Snickerier - Städning - Snöskottning Vi på E&M Allservice sätter dig som kund i fokus och låter dina behov styra. Smarta lösningar och nöjd kundgaranti. Som privatperson har man rätt att nyttja ROT eller RUT-AVDRAG på tjänsterna vi erbjuder. Har ni frågor eller vill ha kostnadsfria offerter är ni välkomna att kontakta oss.

👤 Edwin ✉️ em.allservice.sthlm@gmail.com 📞 073-705 70 89

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som E&M Allservice har utfört.

Fallskyddsutbildning

Fasadmålning sommaren 2022

Montering av växthus

Renovering trappa

Invänding målning

Lackering av dörrar Västerhaninge

Trädgårdsanläggning

Trädgårdsanläggning

Anläggning av gräsmatta, trappa samt plantering av tujor

Anläggning av gräsmatta, trappa samt plantering av tujor

Anläggning av gräsmatta, trappa samt plantering av tujor

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för E&M Allservice.

L

Snöskottning

Edwin och hans kollega skottade taket på vår tillbyggnad 38 kvm. Vi hade alltför stor snöbelastning. Edwin besvarade vår förfrågan till BraByggare snabbt och följde upp kontakten direkt. Han informerade med sms, i god tid innan de skulle komma och börja skotta och höll tiderna. Edwin tog ansvar för detaljer, tog initiativ och såg också till våra intressen och behov. Han tog även ansvar för hans och kollegans egna säkerhet, under takarbetet. De jobbade noggrant och lugnt tillsammans, var tillmötesgående och trevliga att ha att göra med. Vi är nöjda med detta uppdrag och slutkostnaden. Vi vill gärna anlita E&M Allservice igen och kan rekommendera dem till andra villaägare! Uppdraget utfördes 23 november 2022

– Lars och Anna Enskede (2022-12-13)

P

Ommålning av två lägenheter

Jag har anlitat E&M Allservice två gånger under 2022 för ommålning av två lägenheter (60 respektive 100 kvm) i Stockholm innestan. Arbetet omfattade att riva gamla tapeter, spackla, slipa, måla och städning efteråt. Jag är nöjd med hur arbetet utförts. Edwin är snabb på att svara, lätt att prata med och lyhörd. Betyg 4,5

– Ping (2022-11-20)

Y

Målning av väggar och tak i Stockholm

Vi är supernöjda med arbetet. Edwin och hans team var mycket trevliga, duktiga, punktliga och genomförde arbetet enligt vår överenskommelse. Fint och proffsigt utförande! Allt gick mycket smidigt, och han var tillgänglig och tillmötesgående. Vi rekommenderar honom starkt!

– Yasemin S (2022-04-19)

A

Förnya gräsmatta i Stockholm

Jag är jättenöjd med jobbet. Mycket hårt jobbat och trevligt bemötande samt uppföljning efter att jobbet var klart. De följde upp tom. 2 månader efter jobbet.

– Ana Maria (2021-07-06)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt