B.E Byggelse & Totalentreprenad

Bild av företag B.E Byggelse & Totalentreprenad

B.E Bebyggelse & Totalentreprenad är en byggfirma som utför det mesta inom branschen. Oavsett uppdragets omfattning kan du alltid lita på att vi kommer presentera ett resultat som håller i längden. Vårt största fokus kommer alltid vara kundens önskemål, det är vår primära uppgift att visa upp ett arbete som uppfyller kundens förväntningar. Med lång erfarenhet och bred yrkeskompetens så är vi på B.E Bebyggelse & Totalentreprenad ett tryggt val av byggfirma. Vi har vad som krävs för att göra jobbet! Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Tveka inte på att höra av dig, så berättar vi mer om vad vi kan göra just för dig! Självklart får du en offert på arbetet så att du i lugn och ro kan fatta ett beslut. Välkommen till B.E Bebyggelse & Totalentreprenad, vi ser framemot att få hjälpa dig!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som B.E Byggelse & Totalentreprenad har utfört.

Uterum

Före kolonistuga

Kolonistuga efter

Fönster

Takläggning

Staket

Golvläggning

Fasadmålning

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för B.E Byggelse & Totalentreprenad.

J

Byt ut gamla altan mot en ny.

De arbetade mycket snabbt och exakt. Rivning av vinterträdgård och gammal altan och efterföljande nybyggnation av altanen på bara 9 arbetsdagar. Kommunikation var också bra. De enades alltid om allt innan de gjorde något. De anställda var också mycket trevliga och artiga. Jag är mycket nöjd med arbetet och kan definitivt rekommendera företaget.

– Jörg (2022-12-01)

S

Duktig!

Noggrann och duktig snickare som arbetar utifrån kundens önskemål. Supernöjd över jobben han gjort hos mig. Kommer åter om ett par veckor för nytt jobb.

– Susanne (2022-05-30)

J

Seriösa och noggranna snickare

Lättsam att prata och diskutera med. Ringer upp och kollar med en om det är något jag har missat. Riktigt bra utfört arbete. Förklarar på ett lätt och vänligt sätt så jag förstod om det var något som var oklart för mig. Jag kommer bara anlita dessa grabbar igen och har redan fått nya offerter av dom.

– Johan (2021-09-01)

Kontakt