M.B. Kök & Bygg

Bild av företag M.B. Kök & Bygg
Välkommen till M.B – Kök & Bygg! Telefon: 0737129645 E-post: mb.kokochbygg@gmail.com Vill du bygga nytt eller renovera? Jag är ensamföretagare och med mer än 30 års erfarenhet i branschen står jag för god service och kvalité. Genom mina samarbetspartner kan jag även erbjuda helentreprenad/totalrenovering av medelstora projekt. Jag utför t.ex.: - Snickeriarbeten - Köksrenoveringar - Montering utställningskök - Montering övriga möbler som t.ex. garderober, badrumsmöbler, vardagsrums- och sovrumsmöbler - Bygga väggar - Altaner - Fiskbens parkett - Golv - Ombyggnader - Tillbyggnader - Helentreprenad/totalrenovering - Det mesta inom snickeri/bygg Kontakta mig gärna för en kostnadsfri offert!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som M.B. Kök & Bygg har utfört.

Fiskbensparkett

Vinylgolv

Kök före

kök efter

Glasaltan

golv och kök

golv och väggar

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för M.B. Kök & Bygg.

E

Montering av nytt kök

Firman anlitades för montering av kök; underarbete vägg, kakling stänkskydd, montering av överskåp, underskåp, bänkskiva, diskbänk, samt återanslutning av befintliga vitvaror till el och vatten. Vi har haft en bra dialog inför och under arbetets gång, jobbet utfördes enligt kommunicerad tidsplan, och köket är mycket fint och omsorgsfullt monterat. Högsta betyg från oss.

– Elisabeth (2023-11-27)

S

Snickeriåtgärder

Martin Bettig har utfört snickeriåtgärder i min lägenhet som dels gjort lägenheten mer funktionell, dels återställt sekelskiftesdetaljer Han har snabbt och säkert funnit lösningar på hur dysfunktionella funktioner kan åtgärdas i min lägenhet. Likaså har han funnit bra lösningar på detaljer som återställer lägenheten till sekelskiftesstandard. Arbetet har utförts mycket effektivt. Jag är mycket nöjd med Martin Bettigs arbete som förhöjt både funktionaliteten och det visuella intrycket av min lägenhet. Jag vill ge Martin Bettig de allra bästa rekommendationer.

– Sabina (2023-11-10)

E

montering av nytt kök

Bostadsrättsförening Bjälken 19 på Södermalm har haft ett mycket bra samarbete med Martin Bettig Kök & Bygg. Firman anlitades för montering av nytt kök i föreningens uthyrningslokal; underarbete vägg, kakling stänkskydd, montering av överskåp, underskåp, bänkskiva, diskbänk, samt återanslutning av befintliga vitvaror till el och vatten. Vi har haft en bra dialog med Martin Bettig Kök & Bygg inför och under arbetets gång, jobbet utfördes enligt kommunicerad tidsplan, och köket är mycket fint och omsorgsfullt monterat. Högsta betyg från oss.

– Elisabeth (2023-08-25)

N

Altan och uterum

Martin byggde en altan och uterum och gjorde ett fantastiskt jobb. Oerhört duktig och vi är så nöjda med resultatet. Han vet verkligen vad han gör, och kan varmt rekommendera han till till alla som söker en snickare av högsta klass

– Nicklas (2023-06-19)

S

Altanbygge

Punktlig, snabb och ett mycket bra pris. Vi är mycket nöjda med vår nya altan

– Sara (2023-06-12)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt