M.B. Kök & Bygg

Bild av företag M.B. Kök & Bygg
Välkommen till M.B – Kök & Bygg! Telefon: 0737129645 E-post: mb.kokochbygg@gmail.com Vill du bygga nytt eller renovera? Jag är ensamföretagare och med mer än 30 års erfarenhet i branschen står jag för god service och kvalité. Genom mina samarbetspartner kan jag även erbjuda helentreprenad/totalrenovering av medelstora projekt. Jag utför t.ex.: - Snickeriarbeten - Köksrenoveringar - Montering utställningskök - Montering övriga möbler som t.ex. garderober, badrumsmöbler, vardagsrums- och sovrumsmöbler - Bygga väggar - Altaner - Fiskbens parkett - Golv - Ombyggnader - Tillbyggnader - Helentreprenad/totalrenovering - Det mesta inom snickeri/bygg Kontakta mig gärna för en kostnadsfri offert!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som M.B. Kök & Bygg har utfört.

Fiskbensparkett

Vinylgolv

Kök före

kök efter

Glasaltan

golv och kök

golv och väggar

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för M.B. Kök & Bygg.

B

Lasera 3 hus

Martin tillhör den grupp hantverkare som är kunniga, noggranna och håller tidsplan. Vi har anlitat Martin ett antal gånger och är mycket nöjda med hans arbete. Han har bl a bytt kranar, toalett och duschgolv. Innan beslut scannar han av marknadsutbudet och föreslår tänkbara lösningar. Den insatsen gjorde att duschgolvet blev som skräddarsytt. Nu senast har han laserat våra tre hus till full belåtenhet. Vi kommer att anlita Martin även nästa gång vi behöver hjälp. Jag kan varmt rekommendera honom.

– Bengt J (2024-07-07)

C

nivåjustering av golvytor

Jag vill kommentera att Martin Bettig gjorde ett kanonbra jobb med nivåjustering av golvytor i mitt fritidshus i Sanda-Strängnäs där nivåskillnader var upp till 4cm. Jag är jättenöjd både med tidsplanen, utförandet samt ansvarstagande av hela uppdraget och kan därför starkt rekommendera honom för arbeten inom renovering/ombyggnation och konsultation.

– Carlos (2024-06-28)

I

Altan

Martin Bettig Kök o Bygg har varit hos oss och gjort en altan. Han gjorde ett mycket bra jobb och hade trevligt bemötande till oss, med andra ord- vi har bara positiva saker att säga om honom

– Inger (2024-06-11)

L

Altantak på uteplats som har rasat

Renoverade altantaket som hade rasat pga snön. Arbetet tog endast 2 dagar och vi är nöjda med altantaket som blev snyggt och stabilt.

– Lilja (2024-05-02)

E

Montering av nytt kök

Firman anlitades för montering av kök; underarbete vägg, kakling stänkskydd, montering av överskåp, underskåp, bänkskiva, diskbänk, samt återanslutning av befintliga vitvaror till el och vatten. Vi har haft en bra dialog inför och under arbetets gång, jobbet utfördes enligt kommunicerad tidsplan, och köket är mycket fint och omsorgsfullt monterat. Högsta betyg från oss.

– Elisabeth (2023-11-27)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt