Nordtjärns Byggnadsaktiebolag

Bild av företag Nordtjärns Byggnadsaktiebolag

Nordtjärn’s ByggAB är ett företaget som värnar om en trygg och kvalitativ byggupplevelse för våra kunder, privat som företag. Bolaget grundades 2019 som enskild firma men ombildades till AB 2022. Vi är aktiva i Marks kommun, men utför även jobb i Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Lerum, Härryda. Vi har goda samarbetspartners och Vi utför ex, Takrenoveringar Köksrenoveringar Altaner Badrumsrenoveringar Kakelsättning Fasadbyten Snickeri Fin snickeri Golvläggning Ombyggnader och tillbyggnader Nybyggnationer Totalrenoveringar Fönster och dörrar Med mera,.. Tveka inte att höra av er för ett offertförslag på just erat projekt. ”Vi gör er dröm till verklighet.”

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Nordtjärns Byggnadsaktiebolag har utfört.

Köksrenovering och altan

Badrumsrenovering

Garage, golv samt balkong

Altan med pool

Nybyggnationer

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Nordtjärns Byggnadsaktiebolag.

D

Pålitlig

Mycket bra och pålitlig, allting gick som planerat.

– Dennis (2023-11-14)

S

Diverse renoveringar

Anlitade först Nordtjärn’s bygg för finsnickeri med att få på plats skjut garderobsdörrar på flera svårmonterade ytor. Blev hur bra som helst! Efter det anlitade vi Nordtjärn’s Bygg för ”allt” i hus från 1930 där mycket var snett och vint från början. Platsbyggt helt nytt kök & skafferi, golv, väggar, öppnade upp dörr och vägg. Platsbyggd- hall, bokhylla, garderober, elementskydd integrerad med fönsterbräda. Uteplats & pergola med trall som integrerades med berg och byggdes runt ett träd. Kommunikation mellan bygg, elektriker och VVS skötte de och var en väldigt smidig process. Vi kände oss trygga i denna process och tid & pris hölls.

– Svea (2023-10-16)

C

Attefallshus med mera

Robert har vart med i flera av våra projekt. Han har byggt vårt attefallshus med tillhörande poolområde och även vart med i gjutningen av plattan till vårt nybyggda hus, plattan är större än vanligt på besvärlig mark. Vi kommer anlita Robert till alla framtida projekt då vi är nöjda och han är kunnig inom flertalet områden.

– Charlotte (2023-05-17)

C

Proffsigt hela vägen igenom!

Vi har använt Robert Åström och Nordtjärn’s bygg vid flera tillfällen, och alltid varit mycket nöjda. Han är proffsig i allt från offert till genomförd leverans och städning till fakturering. Han har byggt väggar, bytt fönster och byggt en stor altan hos oss, allt till stor belåtenhet. Priset hålls alltid, och han är tydlig där det uppstår oväntade saker som inte hade kunnat förutses. Vi kommer anlita honom igen!

– Camilla (2022-04-16)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt