LK All Service

Välkommen Till LK All Service *Lokalvård *Byggservice *Transporttjänster *Trädgårdsarbete LK All Service är ett tillförlitligt företag som utför tjänsterna både säkert och fräscht. Företaget LK All Service är bostad i Trollhättan. LK All Service utför många olika tjänster som ingår inom Lokalvård, Byggservice, Transporttjänster men man får inte glömma att LK All Service utför även Trädgårdsarbeten där vi kan hjälpa er med att fräscha till eran trädgård. Vårt mål med företag är att LK All Service hjälper massa olika kunder med deras behov och att vi står till tjänst, när som helst och vart som helst inom västra götaland. Vårt företag utför arbetet i gott tid och med kvalitet där man blir nöjd med arbetet. LK All Service gör allt för att kunden ska bli nöjd och lycklig med arbete.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som LK All Service har utfört.

Referensjobb "Staket" utfört av LK All Service

Staket

Referensjobb "Staket" utfört av LK All Service

Staket

Referensjobb "Trappor" utfört av LK All Service

Trappor

Referensjobb "Golvvärme" utfört av LK All Service

Golvvärme

Referensjobb "Golvläggning , målning" utfört av LK All Service

Golvläggning , målning

Referensjobb "Målning , golvläggning." utfört av LK All Service

Målning , golvläggning.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för LK All Service.

M

Professionellt bemötande

Bra upplevelse! Har haft med dem att göra många gånger.

– Mikael (2022-09-01)

M

Supernöjd

Det var första upplevelse som jag jag köper städningen & flyttning tjänster från detta företag. De är noggranna och professionella på båda flyttning och städning. De gav mig lägsta priset och utförde jobbet snabbt. Jag är nöjd och rekommenderar dem.

– Malek (2022-08-27)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...