Kvalitetsboende STHLM AB

Bild av företag Kvalitetsboende STHLM AB

Välkommen till Kvalitetsboende STHLM AB Vi har lång erfarenhet av allt inom bygg och markarbete. Vi tummar aldrig på kvalitén eller finishen. Kvalité ger trygghet!

Text visas om bilden är trasig Text visas om bilden är trasig

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Kvalitetsboende STHLM AB har utfört.

Uteplats

Köksrenovering

Poolanläggning

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Kvalitetsboende STHLM AB.

J

Hjälp att gjuta en damm på min tomt.

Jag anlitade Bart och Kvalitetsboende för att jag behövde hjälp att gjuta en damm på min tomt. Bart var mycket engagerad och hans personal var skickliga och pålitliga. Priset blev detsamma som på offerten och jag blev mycket nöjd med resultatet.

– Johan (2023-10-05)

G

Allt från stora jobb till små,

Jag har varit kund hos Kvalitetsboende i över tio år. De har gjort allt från stora till små jobb åt mig. Köksrenovering och samtliga ytskikt i vår förra lägenhet (2010). Totalrenovering av sommarhuset över ett par års tid (2013-2015) med allt från rivning, planering och delvis ny planritning till färdigställande av nytt hus samt nytt gästhus. De har också bytt kök och badrum i vår nya lägenhet (2012, 2022), samt utför löpande mindre jobb som tapetsering, ommålning när det behövs. Kvalitetsboendes team utmärks av professionalitet, pålitlighet och tidshållning. Arbete utförs enligt plan och enligt offert. Särskilt uppskattar jag förmågan till problemlösning. Totalrenoveringen av vårt sommarhus, som ligger på en ö, innebar många oväntade upptäckter och problem som krävde helt nya lösningar. Teamet hade alltid förslag på lösningar som godkändes av mig innan de verkställdes. Efter tio år är vi fortfarande oerhört nöjda och antalet efterarbeten varit tämligen få, och de har alltid lösts med en fördelning av ansvaret som varit acceptable för bägge parter. Jag kan ge mina varmaste rekommendationer och kommer själv att anlita Kvalitetsboende även framöver.

– Gunnar (2022-10-14)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt